Wednesday, 14 August 2019

Testimoni Full Set YOUTH Untuk Kulit Berjeragat




Sejak 2017, kulit Ummi Nad start jadi macam gambar di sebelah kiri tu. Kulit Ummi Nad sebelum ni cerah dan tak bermasalah sangat.

Mungkin asbab makan ubat TB, dan kesan pemakaian skincare yang claim semulajadi tapi tak berapa semulajadi, dia jadi macam tu. Pakai skincare tu pula ada lah dalam 30 tahun. Memang setia dan konsisten sungguh Ummi Nad ni.

Birthday Ummi Nad tahun lepas, Nad hadiahkan Youth Skincare yang masa tu baru je dilancarkan.

Memang ambil masa skit bila pakai skincare yang totally semulajadi, bebas 1500 bahan kimia bahaya, dan ambil masa 8 tahun R&D ni.

Along the way tu, banyak juga cabaran. Nad kena beri motivasi pada Ummi Nad supaya terus konsisten dan believe in Youth Skincare. Almaklumlah skincare baru untuk Ummi selepas 30 years.

Orang kata jeragat ni susah sangat nak hilang kan?

Alhamdulillah now berbaloi dah semuanya. March 2018 - now guna Youth. Molek dah kulit Ummi. Sekata dan cerah 🥰

Slowly, but surely ❤️

Alhamdulillah! Terima kasih ummi Master Nadiah sebab kongsi berkongsi dengan kita semua

Boleh tengok perkongsian beliau di facebook peribadinya di sini Testimoni ummi Master Nadiah


Ada promosi YOUTH bulan ini. Sah sehingga 30 September 2019 :)




Promosi YOUTH Starter Set

 Diskaun 10%
 FREE Membership RM65
 FREE Postage RM10
 FREE YOUTH Skin Care Guide
 FREE Discover Beauty Within Paper Bag


Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai produk Youth, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau boleh juga klik gambar di bawah












2 comments:

  1. Woow. Kulit sekarang cantik sangat. Sihat.

    Ketara nampak perubahan kulit aunty ni 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah seronok tengok kulit aunty nie kan :)

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan.

Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.