![]() |
Cara Kuruskan Badan Dengan Set Kurus Shaklee |
Tampil kurus memang jadi idaman setiap orang terutamanya wanita. Malah nak kurus selalu jadi azam tahun baru semua :)
Nak kurus memang tidak mudah namun dengan kemahuan yang kuat insyaAllah ianya boleh dicapai. Set Kurus Shaklee telah membantu ramai dalam dapatkan berat badan yang ideal.
Set Kurus Shaklee ( Basic )
![]() |
Set Kurus Shaklee ( Basic ) |
Dua-dua produk ini adalah yang paling basic dalam turunkan berat badan. Namun ramai yang telah berjaya dengan Set Kurus Shaklee ( Basic ) ini.
Herblax diformulasi khas bagi melegakan masalah sembelit. Ini adalah kerana kekerapan penyingkiran toksin dari badan boleh mempengaruhi berat badan kita.
Lecithin pula adalah pengemulsi yang membantu memecahkan lemak semasa proses penghadaman. Lecithin Shaklee menggunakan sumber lesitin yang diekstrak dari kacang soya Non-Gmo
Harga Set Kurus Shaklee ( Basic ) - RM 112.50
Set Kurus Shaklee ( Popular )
![]() |
Set Kurus Shaklee ( Popular ) |
ESP dalam set ini membantu memberikan rasa kenyang yang lama. Ini adalah kerana ia mempunyai Indeks Glisemik yang rendah.
ESP membekalkan tenaga yang berterusan
ESP sumber protein yang membina otot bagi mengelak ianya dari menggeleber
Harga Set Kurus Shaklee ( Popular ) - RM 273.50
Set Kurus Shaklee ( Optimum )
![]() |
Set Kurus Shaklee ( Optimum ) |
Omega Guard bertindak dengan membakar lemak sekitar organ penting dan juga mengawal paras kolesterol dalam darah
Alfafa pula sebagai agen detok darah dan membuang air berlebihan di dalam badan.
Harga Set Kurus Shaklee ( Optimum ) - RM 374
Dapat FREE Membership
Jika korang ingin mencuba Set Kurus Shaklee atau produk Shaklee yang lain atau proses pendaftaran keahlian Shaklee, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik saja ikon whatsapp di sebelah kiri bio :)
Lecithin tu saya ingatkan khas untuk kanak-kanak. Untuk minda dieorang. Rupanya banyak khasiat dia ya
ReplyDeleteHaah! Banyak khasiatnya Lecithin nie :)
DeleteWah thank you for sharing! ;) hehe maklumlah musim2 PKP ni pipi dah makin kembang
ReplyDeleteSamalah ngan kak shima. Semuanya kembang hehehe
Deletebgs betul produk shaklee ni.. bnyk pilihan ada..
ReplyDeleteInsyaAllah banyak pilihan ada :)
Deleteanak sy yg tgh tu semakin obese. baru f2 tp berat badan dah cecah 100kg!
ReplyDeleteXpe abam kie. Anak2 yg sedang membesar mmng kuat makan. Asalkan dia aktif n sihat, itu dah memadai : )
DeleteShaklee ni memang dah lama kan...dulu mmg cari produk dgn lecitin kekonon utk proses mengkuruskan badan tapi hehee mmg x pernah consistent...
ReplyDeletesalam kenal dari www.iamfuzy.com follower ke 47. Terima kasih sbb jengah ke blog tempohhari
Shaklee dah 25 tahun di Malaysia.
DeleteInsyaAllah nnti boleh cuba lagi lecithin hehehe
Terima kasih sudi jadi follower blog akk. Salam kenal jgk
suka consume ESP tu dulu. sedap dan memang sesuai untuk diet.
ReplyDeleteMemang sedap. Boleh buat variety resepi :)
DeleteMenarik ni. Maklum la masa PKP asyik makan ja 🤣
ReplyDeleteNanti boleh cuba hehehe :)
ReplyDeleteSalam kenal kak Shima 😄
ReplyDeleteMenarik produk ni, InshaAllah nanti cheq akan cuba juga kalau berat badan jadi susah nak dikawal 😬
Follower #49
Salam kenal jugak Cik Suerin
DeleteTerima kasih sudi singgah blog akak
Boleh roger2x kak shima kalu nak cuba yea :)