Thursday, 28 May 2020

Testimoni Berjaya Kurus Dengan Set Kurus Shaklee

Di entry ini, kak shima kongsikan Testimoni Berjaya Kurus Dengan Set Kurus Shaklee yang dialami sendiri oleh Puan Ainul dan suami beliau En Joe Labu

Testimoni Berjaya Kurus Dengan Set Kurus Shaklee
Testimoni Berjaya Kurus Dengan Set Kurus Shaklee
Menurut Puan Ainul, mereka konsisten amalkan :
  • CINCH SHAKES
  • OMEGA GUARD
  • DTX COMPLEX
' Tapi yang paling PENTING adalah Cinch Shakes. Pernah try tak ambil.Berat slow sangat nak turun. Naik turun je' menurut beliau.

Ketara betul perubahan pada mereka berdua terutamanya suami beliau En Joe Labu.

Kak shima kongsikan kebaikan set kurus yang mereka berdua amalkan.

1. CINCH SHAKES MIX

Testimoni Berjaya Kurus Dengan Set Kurus Shaklee
Set Kurus Shaklee - Cinch Shake Mix

  • Ada 3 perisa yang sedap iaitu coklat, vanilla dan cafe latte. Paling syiok untuk dicuba adalah cafe latte sebab rasanya cam nescafe
  • Memberi rasa kenyang untuk tempoh masa yang lama
  • Meningkatkan metabolisme badan dengan diet yang tinggi protein
  • Mengandungi LEUCINE yang memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus

2. OMEGA GUARD


Testimoni Berjaya Kurus Dengan Set Kurus Shaklee
Set Kurus Shaklee - Omega Guard

  • Membantu mengurangkan selera makan
  • Meningkatkan metabolisme badan bagi membantu bakar lemak / kalori yang tidak diperlukan
  • Membantu mengurangkan pengumpulan lemak dari diet harian kita.

3. DTX Complex


Testimoni Berjaya Kurus Dengan Set Kurus Shaklee
Set Kurus Shaklee - DTX Complex

  • DTX  diformulasi khusus untuk detoks hati.
  • Sebenarnya hati merupakan organ utama untuk detok. Ramai yang terlepas pandang hal ini.
  • DTX membantu menyingkirkan toksin dari hati dengan lebih efisyen dan merangsang pertumbuhan semula hati yang rosak.
Jika korang ingin mencuba Set Kurus Shaklee atau produk Shaklee yang lain atau ingin mendaftar keahlian Shaklee untuk nikmati kelebihan sebagai ahli Shaklee, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik saja ikon whatsapp di sebelah kiri bio :)
Continue Reading

Friday, 22 May 2020

Kesan Dan Bahaya Blue Light Pada Deria Penglihatan


Kesan Dan Bahaya Blue Light Pada Deria Penglihatan


Musim PKP ini semua orang banyak masa di rumah sampai tak tahu nak buat apa hehehe. Bila jadi camni, masing-masing banyak scroll sosial media untuk menghilangkan masa termasuklah famili kak shima.

Tahukah korang, bahawa kini blue light atau cahaya biru adalah salah satu kebimbangan di kalangan doktor mata?

Kajian menunjukkan bahawa , dari masa ke semasa pendedahan kepada cahaya biru, samaada secara semulajadi dari matahari atau tiruan iaitu dari dari skrin peranti digital, boleh menyebabkan kerosakan retina dan buta. Ini lebih kerap berlaku di kalangan kanak-kanak kerana mata mereka lebih menyerap lebih banyak cahaya biru dari skrin peranti berbanding orang dewasa.

Sumber Cahaya Biru 

  • Matahari 
  • Lampu pendarfluor
  • Lampu LED
  • Menthol CFL ( lampu pendaflour padat )
  • Monitor komputer, telefon pintar, skrin tablet, peranti elektronik dan lain-lain
  • Televisyen LED
  • Menthol lampu pijar

Kesan Dan Bahaya Kepada Pendedahan Berlebihan Kepada Cahaya Biru
  • Tanda-tanda tekanan mata digital termasuk gejala sakit mata dan iritasi, penglihatan kabur, sakit kepala, leher, sakit belakang dan bahu
  • Kerosakan retina dan kemerosotan makula yang berkaitan dengan usia boleh mengakibatkan kehilangan penglihatan
  • Penyelidik Harvard telah mengaitkan pendedahan kepada cahaya biru pada malam hari untuk beberapa jenis kanser ( payudara dan prostat ) , diabetes, penyakit jantung, obesiti dan peningkatan risiko kemurungan. 
Lindungi Mata Dari Luar Ke Dalam

Hadkan masa skrin
  • Kurangkan jumlah masa yang digunakan di hadapan skrin dan / atau kerap berehat untuk memberi mata korang rehat
Gunakan penapis skrin
  • Gunakan penapis skrin untuk telefon pintar, tablet dan skrin komputer untuk mengelakkan cahaya biru berlebihan masuk ke mata.
Ambil supplemen karotenoid
  • Karotenoids seperti lutein dan zeaxanthin mengandungi jumlah antioksidan dan sifat anti-radang yang tinggi untuk mengurangkan tekanan oksidatif pada retina dan menyaring imej serta mengurangkan cahaya biru yang dipancarkan untuk penglihatan yang lebih tajam.
Carotomax Shaklee Untuk Mata Yang Sihat


Kesan Dan Bahaya Blue Light Pada Deria Penglihatan
Kesan Dan Bahaya Blue Light Pada Deria Penglihatan
Carotomax yang kaya dengan karotenoid membantu memberi perlindungan antioksidan serta melindungi sel-sel dari dalam.

  • Ia membekalkan lebih daripada 1.5 kali purata pengambilan harian karotenoid yang bermanfaat
  • Memberi lebih 13mg ekstrak pekat dari enam karotenoid utama termasuk astaxanthin, alfa dan beta karoten, lycopene, lutein dan zeaxanthin
Testimoni Carotomax Shaklee



Jika korang ingin mencuba Carotomax Shaklee atau produk Shaklee yang lain atau ingin mendaftar keahlian Shaklee, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik saja ikon whatsapp di sebelah kiri bio :)
Continue Reading

Tuesday, 19 May 2020

Keistimewaan ESP Untuk Gastrik


Keistimewaan ESP Untuk Gastrik
Keistimewaan ESP Untuk Gastrik

Gastrik semasa berpuasa sering menghantui oleh pesakit gastrik.  Kembung perut, loya dan pedih ulu hati antara tanda-tanda ada gastrik

Apa Itu Gastrik ?

Gastrik berlaku apabila dinding permukaan dalam perut terhakis oleh asid gastrik yang dihasilkan oleh perut untuk mencernakan makanan.

Ketika kita terasa lapar atau badan memerlukan makanan, perut akan merembeskan asid gastrik ini.

Jika tidak terdapat makanan di dalam perut, maka asid ini akan menghakis dinding permukaan dalam perut.

Proses ini berlaku berulang kali dalam masa sebulan atau bertahun sehingga dinding perut menjadi nipis.

Penyebab Gastrik
  • Jangkitan kuman Helicobacter pylori
  • Merokok
  • Obesiti
  • Jadual makan tidak teratur
  • Penyalahgunaan minuman beralkohol
  • Stress
Tips Atasi Masalah Gastrik
  • Ambil makanan sedikit tetapi kerap
         Contoh sarapan pagi ,minum pagi, makan tengahhari, minum petang dan makan malam, 
  • Beza antaranya adalah 2-3 jam bagi selang masa setiap masa makan.
  • Hadkan supper sekurang-kurangnya 2 jam sebelum tidur
Keistimewaan ESP Untuk Gastrik

Untuk makluman semua, ESP merupakan sumber protein yang dihasilkan dari kacang soya yang tidak diubah genetiknya ( Non-GMO ).

  • Kacang soya mempunyai sifat alkali untuk meneutralkan asid hidroklorik berlebihan dalam perut. – Ini akan membantu mengurangkan kesan asid terhadap perut(asid berlebihan menyebabkan sel perut luka dan rosak).
  • ESP juga merupakan sumber protein terbaik untuk membantu pembentukan baru sel-sel perut yang luka atau mati akibat terkena rembesan asid gastrik. Apabila luka semakin kurang, pedih perut atau angin-angin juga akan berkurang.
  • ESP mengandungi sumber protein lengkap yang diperlukan oleh badan dan sangat membantu dalam masalah berkaitan perut. Protein yang baik membantu penghasilan hormon dengan baik untuk percernaan yang lebih efisyen.


Testimoni ESP Untuk Gastrik
Keistimewaan ESP Untuk Gastrik
Keistimewaan ESP Untuk Gastrik
Wawa dulu ada pengalaman gastrik teruk sampai pengsan. Ini waktu zaman belajar 2010/11. Tak boleh langsung lapar, tak boleh langsung kenyang. Alih-alih badan yang kurus kering sebab makan cukup syarat. Lepas jumpa ESP tahun 2014, wawa makan ESP tak benti sampai sekarang. Alhamdulillah, belum pernah kena gastrik lagi. Ubat pun dah lama tak jumpa.
Untuk yang ada gastrik, boleh amalkan tips atasi masalah gastrik untuk berpuasa penuh tahun ini. Boleh juga ambil ESP sebagai ikhtiar.

Berminat nak cuba ESP atau produk Shaklee yang lain atau ingin daftar keahlian sebagai ahli Shaklee,boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau boleh klik di ikon wasap di sebelah kiri blog. Terima kasih :)
Continue Reading

Testimoni Youth Restoring Eye Treatment


Letih, tak cukup tidur, mata tegang bila pandang tv atau skrin terlalu lama, alergik. Antara penyebab terjadinya dark circle atau lingkaran gelap terutamanya kat bawah mata kita.

Cara mudah nak kurangkan dark circle? Boleh try Youth Restoring Eye Treatment. 

Psst! Hanya Panda je tau yang comel bila ada dark circle tau. Kite tak 😂😅

Testimoni Youth Restoring Eye Teratment







Jika korang ingin mencuba Youth Skincare Shaklee atau produk Shaklee yang lain atau ingin mendaftar keahlian Shaklee, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik saja ikon whatsapp di sebelah kiri bio :)
Continue Reading

Friday, 15 May 2020

Kelebihan Setiap Produk Youth Shaklee


Youth skincare Shaklee agak baru dalam pasaran kosmetik di Malaysia. Alhamdulillah permintaan produk ini sentiasa ada

Harganya agak mahal sampai RM 1k jugak untuk satu set. Ramai jugak yang terkejut.

Sebenarnya Youth ini berbaloi untuk dimilikki. Bahan-bahan yang digunakan memang premium. Malah ia mempunyai 8 paten khas. Penggunaan pun boleh tahan sehingga 6-8 bulan.

Jom kita tengok Kelebihan Setiap Produk Youth Shaklee

1.Luminous Gel Oil Cleanser

Kelebihan Setiap Produk Youth Shaklee
Kelebihan Setiap Produk Youth Shaklee
Luminous Gel OilCleanser ini adalah produk 3 dalam 1 dimana ia tidak mengandungi sabun, pH-seimbang dan menggabungkan campuran vitamin yang dipaten bersama polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci dan menyediakan kulit untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

2. Prefecting Skin Toner

Kelebihan Setiap Produk Youth Shaklee
Kelebihan Setiap Produk Youth Shaklee
Perfecting Skin Toner ini bukan hanya sekadar membersihkan kulit sahaja,ia juga mampu menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit muka dengan campuran vitamin penting, polifenol dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri

3. Age Defense Moisturizer - SPF 50

Kelebihan Setiap Produk Youth Shaklee
Kelebihan Setiap Produk Youth Shaklee
Age Defense Moistiurizer Youth ini memberi perlindungan untuk kulit anda dari cahaya matahari. Ia mengandungi vitamin yang berasaskan tumbuhan botani bagi melembapkan dan mencantikkan kulit anda secara menyeluruh.

4. Activating Serum

Kelebihan Setiap Produk Youth Shaklee
Kelebihan Setiap Produk Youth Shaklee
Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif.

Terdiri daripada campuran vitamin,polifenol dan Youth Complex, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel.


4. Restoring Eye Treatment

Kelebihan Setiap Produk Youth Shaklee
Kelebihan Setiap Produk Youth Shaklee

Produk ini mempunyai pelbagai fungsi yang memberikan manfat anti-penuaan hebat dan solusi yang jelas dilihat untuk mata letih, kering dan sembap.
  • Kajian klinikal menunjukkan kesan pengurangan garis serta kedutan di kawasan sekeliling mata dalam tempoh masa seawal 7 hari
  • Mempunyai cooling tip unik yang menyegarkan
5. Advanced Renewal Night Cream - Light

Kelebihan Setiap Produk Youth Shaklee
Kelebihan Setiap Produk Youth Shaklee 
Berasaskan ekstrak Alga Marin, Muscadine Grapa dan Lotus Japanicus serta bahan anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur

Campuran botanikal khas ini membantu meransang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda ,licin dan cerah.


6. Radiance C + E


Kelebihan Setiap Produk Youth Shaklee
Kelebihan Setiap Produk Youth Shaklee

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel rasperi membantu untuk menegang,mencerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan 

Radiance C + E mengurangkan kehadiran tompok usia,melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Buat yang cari skincare yang natural dan bebas kimia, boleh cuba Youth skincare dari Shaklee ini. 

Baca juga :






Jika korang ingin mencuba Youth Skincare Shaklee atau produk Shaklee yang lain atau ingin mendaftar keahlian Shaklee, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik saja ikon whatsapp di sebelah kiri bio :)




Continue Reading

Monday, 11 May 2020

Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah





Jadi surirumah dengan mempunyai income sendiri memang seronok
Dapat tengok anak membesar di depan mata
Boleh manage masa sendiri untuk handle bisnes

Bonus pulak boleh dapat kepuk-kepuk
Boleh dapat lebih tinggi dari gaji kerja hakiki

Jom kita tengok :) 

Bonus Shaklee Seorang Surirumah 

Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah
Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah 

Beliau seorang Key Coordinator, pangkat ketiga tertinggi di Shaklee beroleh bonus RM 16,530.38 sebulan. Pasti seronok dapat bonus sebanyak ini 

Bonus Shaklee Seorang Surirumah 

Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah
Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah 
Beliau seorang Supervisor, pangkat pertama di Shaklee beroleh bonus RM 3,010.51 sebulan. Pasti seronok dapat bonus sebanyak ini 

Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah
Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah 
Beliau seorang Supervisor, pangkat pertama di Shaklee beroleh bonus RM 2,029.23 sebulan. Pasti seronok dapat bonus sebanyak ini 

Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah
Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah 
Beliau seorang Supervisor, pangkat pertama di Shaklee beroleh bonus RM 1,421.47 sebulan. Pasti seronok dapat bonus sebanyak ini 

Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah
Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah 

Beliau seorang Senior Supervisor beroleh bonus RM 3,982.48 sebulan. Pasti seronok dapat bonus sebanyak ini 


Bonus Shaklee ini unlimited. Semuanya bergantung kepada usaha sendiri. Nak bonus masyuk, usaha kita sendiri perlu seiring hehehe

Korang berminat nak jana income dari rumah? Jika korang ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sini untuk daftar sendiri di web Shaklee. Nanti kak shima akan guide korang untuk sama-sama dapat jana income dari rumah.








Continue Reading

Saturday, 9 May 2020

Testimoni Collagen Plus Powder Shaklee Untuk Kulit Cantik



Lazimnya kolagen selalu dikaitkan dengan kebaikannya dalam kecantikan kulit. Begitu juga dengan Collagen Plus Powder Shaklee. Memang digemari oleh mereka yang ingin kekal cantik lebih-lebih lagi nak raya ni kan :) 

Jom kita tengok testimoni Collagen Plus Powder Shaklee untuk kulit cantik


Testimoni Collagen Plus Powder Shaklee dalam mencerahkan kulit

Testimoni Collagen Plus Powder Shaklee
Testimoni Collagen Plus Powder Shaklee


Testimoni Collagen Plus Powder Shaklee untuk tona kulit sekata

Testimoni Collagen Plus Powder Shaklee
Testimoni Collagen Plus Powder Shaklee
Testimoni Collagen Plus Powder Shaklee untuk kulit berseri-seri

Testimoni Collagen Plus Powder Shaklee
Testimoni Collagen Plus Powder Shaklee
Baca juga :



Jika korang ingin mencuba Collagen Plus Powder Shaklee atau produk Shaklee yang lain atau ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik saja ikon whatsapp di sebelah kiri bio :)



Continue Reading

Thursday, 7 May 2020

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit


Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit
Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit
Radikal bebas antara punca utama kerosakan kulit. Ianya menyebabkan kolagen berkurangan dan tanda-tanda penuaan seperti garis halus, kedutan dan kulit kendur akan mulai kelihatan.  

POLIFENOL antioksidan di dalam Vivix menggalakkan penghasilan sel kulit yang sihat dan berseri-seri.


Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit
Testimoni Vivix Shaklee Puan Abby Misaha
" Husband ambil Vivix gak. Wow! Kulit muka memang semakin halus, sebelum ini lubang-lubang bekas jerawat tu ketara sangat tapi bila dah ambik Vivix, lubang2 tu semakin kecut, garis2 halus kat muka pun dah berkurang, kulit lebih anjal.
Jelesnya. Saya breastfeeding. Boleh buat maskerkan. Tapi, malas la pula. Huhu"
Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit
Testimoni Vivix Emma Maembong
"Thanks sebab kenalkan produk kecantikan dan kesihatan ni, rasa macam pati ribena. Kesan dalam 24 jaam kulit jai glowing dan rasa segar!"

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit
Testimoni Vivix Shaklee Puan Fazira Aziz
" Saya dah masuk botol ke 2 Vivix. Obvious part dengan kulit saya, moist & nampak halus je especially kulit kat wajah. Ira juga try makan untuk rambut gugur sebab gugur banyak, even tak buat treatment, dah kurang gugur..hihi
Alhamdulillah, senang makan Vivix ni sebab sekali suap je untuk total wellness".

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit
Testimoni Vivix Shaklee Rita Rudaini
" Sblm tido wajib ambik Vivix dulu. Nak tau khasiat Vivix? Mmmmm banyak sangat!!! Salah satu detox darah, walaupun harga Vivix agak mahal tp memang SGT BERBALOI!! Org ckap duit bole cari kann..kesihatan tu penting..cegah sebelum terlambat..sekali ambik Vivix, anda akn rasa perubahan..insyaAllah dengan izinNya"
Baca juga :

VIVIX : Segalanya Mengenai Sirap Merah Shaklee

Jika korang ingin mencuba Vivix Shaklee atau produk Shaklee yang lain atau ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik saja ikon whatsapp di sebelah kiri bio :)



Continue Reading

Tuesday, 5 May 2020

Promosi Shaklee Mei 2020




Alhamdulillah kita dah masuk bulan Mei 2020. Setiap bulan baru , insyaAllah pasti ada promosi menarik yang Shaklee tawarkan.

Jom kita tengok :)

Promosi Shaklee Welcome Set - Youth Starter Set


Youth Starter Set RM612 ( save RM 238 )

Dalam set ini ada :
  • YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
  • YOUTH Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Moisturizer SPF 50
  • Advanced Renewal Night Cream (Light)
Anda dapat :

  • FREE Membership 
  • FREE Postage  
  • Cashback RM 29
Total saving RM 342

Promosi Youth Travel Set


Promosi Shaklee Mei 2020
Youth Travel Kit

Macam mana nak miliki Youth Travel / Trial Set Shaklee ini?

Ada 2 pilihan untuk miliki Youth Travel / Trial Set ini

Pilihan 1 - Beli Youth Travel / Trial Set pada harga RM297

atau

Pilihan 2 - Beli mana-mana produk Youth dan cukupkan 200 point dalam satu resit , anda berpeluang memiliki Youth Travel / Trial Set pada harga RM85
  • FREE Membership RM65
  • FREE Postage RM10
  • Cash Back
Baca juga :

Hilangkan Parut dan Jerawat Dengan SkincareNatural

Testimoni Youth Skincare Untuk Masalah Jeragat



Jika korang ingin mencuba Youth Skincare Shaklee atau produk Shaklee yang lain atau proses pendaftaran keahlian Shaklee, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik saja ikon whatsapp di sebelah kiri bio :)







Continue Reading

Monday, 4 May 2020

Sunday, 3 May 2020

Testimoni Set Hamil Shaklee

Seronok bila dapat testimoni yang rata-ratanya positif dari rakan-rakan yang mengamalkan Set Hamil Shaklee. Jom kita tengok apa kata mereke mengenai Set Hamil dan Berpantang Shaklee

Testimoni Set Hamil Shaklee 
Badan tak lesu, bangun pagi tak lenguh dan bertenaga. Muka pun tak pucat

" Bdn tak lesu, bangun pagi pn tak rasa lenguh2 badan..lebih bertenaga. Kulit pn x kusam, muka tak pucat. Mase nak bersalin tu memang bertenaga betul. Kak rini bleeding tapi nurse pelik nape x pening atau pucat muka. Sblm masuk labour room minum esp dlu. Alhamdulillah x de kena jahit pun ". Puan Hazarini

Testimoni Set Hamil Shaklee
HB cantik, kulit makin cerah, kejang otot tiada. Membuang pun senang 

Testimoni Set Hamil Dan Berpantang Shaklee
Testimoni Set Hamil  Shaklee
" Mengandung kali ini saya teringin cuba Set Hamil Shaklee. Memang terasa sangat kelainananya.Hb saya okay. Kulit makin cerah.Kejang otot pun tak ada. Membuang pun senang". Puan Jaleha dari Sarawak
Testimoni Set Hamil Shaklee
Berat naik terkawal, tak sembelit dan kejang kaki. Result HB pun maintain

Testimoni Set Hamil Dan Berpantang Shaklee
Testimoni Set Hamil Shaklee
" Berat badan naik terkawal, tak sembelit & kejang kaki. Sakit pinggang tak sekerap dulu. Emosi sentiasa stabil even mengurus rumahtangga & kerenah anak kecil. Migraine tak menyerang. Paling ketara result HB saya sentiasa maintain, kulit sememangnya lembap sentiasa & berseri-seri ". Puan Noorazlina dari Changlun
Testimoni Set Hamil Shaklee 
HB cantik sewaktu mengandung anak ke 2


Testimoni Set Hamil Dan Berpantang Shaklee
Testimoni Set Hamil  Shaklee

" Alhamdulillah. Sepanjang ngandung ke-2 memang sepenuhnya makan Shaklee. Bilag cek darah 12.5. Nurse tanya makan ubat apa, kita jawab Shaklee je. Bagus sebab darah elok ( nurse tu tak tau Shaklee tu apa ..). Bila wat mgtt sebelum 4.5 dah minum air gula 4.8. Seronok sebab anak 1st dulu tak pernah cecah angka 4. Semuanya atas 4 sampai kena wat mgtt 5 kali ".
Jika korang ingin mencuba Set Hamil Shaklee atau produk Shaklee yang lain atau proses pendaftaran keahlian Shaklee, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik saja ikon whatsapp di sebelah kiri bio :)










Continue Reading

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.