Thursday, 8 October 2020

Testimoni Vitalea For Children Untuk Anak Picky Eater

Testimoni Vitalea For Children Untuk Anak Susah Makan
Testimoni Vitalea For Children Untuk Anak Picky Eater

Salam , nak share pasal Vitalea for Kids ini. Hehe. Ini Baru balik dari klinik untuk monthly check-up my daughter. Yang happynya sebab berat dia dah naik 800g dalam masa sebulan. Kalau tak dulu nak naik 100gram pun suasah. Sampai kena jumpa pakar Zat Makanan.

Seriusly Vitalea memanggg best! Saya suggest untuk anak yang kurang selera makan dan picky eater.

Testimoni Vitalea For Children Untuk Anak Susah Makan
Testimoni Vitalea For Children Untuk Anak Picky Eater 

Wah, saya bagi 5 bintang. Selepas makan Vitalea for Children Shaklee untuk anak saya, selera makin bertambah-tambah.
Sebelum ini saya yang paksa makan. Sekarang anak saya yang paksa saya minta makan.

Testimoni Vitalea For Children Untuk Anak Picky Eater
Testimoni Vitalea For Children Untuk Anak Picky Eater 

"Rasanya produk Shaklee ni ada MAGIC lah!
Sebelum ini macam-macam vitamin untuk kanak-kanak dah cuba untuk bagi anak makan. Kalau part makan memang susah nak suruh makan budak-budak ini. Tapi selepas bagi VITALEA CHEWABLE kat anak secara automatik selepas makan, anak gelabah cari makanan. 
Sungguh MAGIC, dah beberapa hari ni test kat anak semasa memasak kasi anak makan VITALEA lepas abis masak anak terus makan dengan berselera, sayur yang mereka tak suka pun bedal. Sangat suke dan berpuas hati. Alah membeli menang memakai". Puan Puspa

Apa manfaat Vitalea for Children ? 

Testimoni Vitalea For Children Untuk Anak Picky Eater
Testimoni Vitalea For Children Untuk Anak Picky Eater 

Boleh diambil oleh kanak-kanak berusia 4 tahun ke atas atau yang pandai kunyah tablet 

Saranan ambil 2 biji sehari bagi melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh anak yang sedang membesar

Ingin dapatkan Vitalea for Children ini? Boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog :)



 





8 comments:

  1. anak yang susah makan merupakan cabaran kepada ibu bapa mereka..

    memang tidak baik untuk dibiarkan berterusan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pening kepala kalau anak picky eater :)

      Delete
  2. picky eater ni susah betul, anak cousin i... mmg kena tunjuk article ni dekat dia suh cuba

    ReplyDelete
  3. kena bagi kpd anak yg umo 5 thn ni sbb dia memilih makanan...

    ReplyDelete
  4. semakin anak dewasa mereka dah mula pandai memilih makanan kesukaan / dah kenal rasa.. yg penting mereka tak tertinggal nutrisi penting utk tumbesaran

    ReplyDelete
  5. Teringat dulu Syafi kecil mmg pick eater

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.