Wednesday, 18 November 2020

23 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee



23 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee
23 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee


Ada prospek yang bertanya pada kak shima Kelebihan Jadi Ahli Shaklee. Yelah alang-alang membeli , biar alah memakai betul tak ☺

Kak shima suka ingatkan bila jadi ahli Shaklee, tak semestinya perlu buat bisnes. Jadi ahli Shaklee untuk makan sendiri pun boleh, boleh jimat banyak RM tu.😊

Di sini kak shima senaraikan 23 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee :

  1. Untung runcit sehingga 20%

  2. Bonus Tunai Peribadi sehingga 2%

  3. Bonus Tunai Kumpulan

  4. Bonus Tunai Kepimpinan

  5. Bonus Tunai Infiniti sehingga 1.5%

  6. Bonus Tunai Program Kereta

  7. Program Percutian Antarabangsa / Umrah / Tempatan bersama keluarga

  8. Bonus Matching Conference Point ( International / Local Trip Shaklee 

  9. Bonus Tunai Pangkat Baru dan Efektif pada bulan berikut

  10. Trofi Eksklusif di National Conference

  11. Kelas ilmu produk dan ilmu jualan PERCUMA 

  12. Bimbingan dari mentor yang terbukti berjaya secara PERCUMA

  13. Shaklee telah bayar lebih RM26 billion pada ahli Shaklee seluruh dunia

  14. 1000% peningkatan Shaklee di Malaysia sejak 7 tahun lepas ( br 1% rakyat Malaysia 
  join Shaklee )

  15. Perniagaan yang boleh diwarisi kepada keturunan kita

  16. Shaklee adalah #1 Natural Nutrition Company

  17. Shaklee diiktiraf sebagai Best MLM brand in Nutrition
  
  18. Shaklee memastikan produknya Selamat, Berkesan dan Sentiasa Organik

  19. Shaklee mempunyai Landmark Study yang menunjukkan mereka yang mengambil produk    Shaklee mempunyai kesihatan lebih baik daripada mereka yang mengambil hanya satu multivitamin  atau yang tidak ambil langsung

  20. Shaklee merupakan supplemen pilihan NASA dan bahan pencucinya digunakan di White House

  21. Shaklee telah berada di 9 negara yang membolehkan kita juga boleh berbisnes di sana iaitu US,    Canada, Japan, Mexico,India, Indonesia, China dan Taiwan ( setengah penduduk dunia sudah di jelajahi oleh Shaklee )

  22. Shaklee Cares merupakan satu program CSR yang membantu anak-anak kurang berkemampuan mendapat nutrisi Shaklee

  23. Shaklee adalah syarikat pertama mendapat pengiktirafan Climate Neutral yang menyokong pejuangan Shaklee untuk sentiasa GREEN

Boleh join ahli dan nikmati  sendiri kelebihan yang Shaklee tawarkan di sini : 

Ingin dapatkan produk Shaklee? Boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog :)




16 comments:

  1. jadi ahli, penjual dan pengguna.. mmg berbaloi kan kak shima ..semoga terus berjaya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Atie. Bila jadi ahli dan consume, boleh jimat banyak RM

      Aamiin. Terima kasih Atie :)

      Delete
  2. Replies
    1. Ramai yang target tu. Berjalan-jalan dapat free sponsor dari Shaklee memang best 😊

      Delete
  3. Orang yang rajin berusaha, insyaallah akan dilimpahi rezeki berganda ;)

    ReplyDelete
  4. Memang menarik dan berbaloi jadi ahli syarikat terkenal macam Shaklee ni

    ReplyDelete
  5. Dulu pun jadi ahli sebab consume :) memang jimat kalau jadi ahli.

    ReplyDelete
  6. Ya satu hari nanti jadi ahli. Insya Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moga Allah mudahkan NA untuk capai niat yang satu ini 😊

      Delete
  7. Wahh. Banyak betul kelebihan bila dah jadi ahli shaklee ya kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah banyak Ruby. Boleh grab semua kelebihan ini once bila jadi ahli :)

      Delete
  8. saya jadi ahli biasa saja untuk beli sendiri..
    tak jual.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Boleh jimat RM bila beli produk :)

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.