Wednesday, 18 May 2022

Promosi Shaklee Mei 2022

Promosi Shaklee Mei 2022 |  Tahun ini alhamdulillah dapat sakan beraya sampai baru nak hupdate promosi Shaklee bulan Mei di blog hehehe

Promosi Shaklee untuk bulan Mei ini memberi tumpuan untuk mereka yang ingin kuatkan sistem imun , ingin kurus selepas hari raya dan wanita yang ada masalah hormon.

Promosi Untuk Tingkatkan Sistem Imun

Promosi Shaklee Mei 2022

  • SR Vitamin C Plus untuk dewasa
  • Hero Kiddo untuk kanak-kanak

Promosi Untuk Tingkatkan Sistem Imun

Promosi Shaklee Mei 2022

  • PD Lemon Lime bantu kekalkan penghidratan.
  • Elderberry Tea Mix bantu anda yang ingin kurus
Promosi Untuk Sistem Penghadaman Yang Sihat

Promosi Shaklee Mei 2022

  • Alfafa bantu detoks selepas makan macam-macam juadah raya yang sedap-sedap
  • Lecithin bantu singkirkan lemak yang mungkin kita dapat dari makan tidak terkawal di musim raya.
Promosi Untuk Wanita

Promosi Shaklee Mei 2022

Promosi Youth Sempena Hari Raya

Promosi Shaklee Mei 2022

Promosi Shaklee Mei 2022

Promosi Shaklee Mei 2022


Boleh baca detail mengenai Promosi Youth Sempena Raya di sini 

Untuk lebih penjimatan, boleh daftar sebagai ahli Shaklee dengan klik sini

Ada yang nak grab Promosi Shaklee bulan Mei ini? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 untuk belian atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog ini:)











 

Continue Reading

Tuesday, 10 May 2022

Supplemen Perlu Masa Hari Raya

Supplemen Perlu Masa Hari Raya | Macam mana raya tahun ini? Mesti meriah bukan? Banyak juadah raya yang kita suka dapat dinikmati waktu raya ini.

Jangan lupa juga ambil supplement perlu masa hari raya untuk membantu badan kita "membuang" kolestrol yang kita makan.

Omega Guard Shaklee

Supplemen Perlu Masa Hari Raya

  • Membantu membakar lemak dengan dengan pantas selepas makan rendang dan makanan berminyak
  • Dihasilkan dari minyak ikan berkualiti tinggi.
Baca juga :

Lecithin Shaklee

Supplemen Perlu Masa Hari Raya

  • Lecithin dinamakan "pengemulsi semulajadi"
  • Memecahkan lemak kepada molekul halus untuk penghadaman
  • Ia menyebabkan lemak itu terapung di dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat di dinding membran

Alfafa Shaklee

Supplemen Perlu Masa Hari Raya

  • Alfafa membekalkan lebih 300 nutrien dan mineral termasuk kalsium, fosforus, besi, magnesium, klorofil, bioflavonoid, mineral surih dan vitamin
  • Membantu proses pencernaan
 Herblax Shaklee

Supplemen Perlu Masa Hari Raya
  • Membantu melancarkan "pembuangan" setelah makan pelbagai juadah raya
  • Membantu melegakan sembelit ringan.
Ini adalah antara cadangan supplemen yang kak shima suka cadangkan masa Hari Raya. Boleh pilih ikut keperluan masing-masing.

Untuk lebih penjimatan, boleh daftar sebagai ahli Shaklee dengan klik sini

Berminat nak cuba supplemen perlu masa Hari Raya ini? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 untuk belian atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog ini:)



Continue Reading

Wednesday, 27 April 2022

10 Tips Keselamatan Sebelum Balik Kampung

10 Tips Keselamatan Sebelum Balik Kampung | Minggu ini minggu terakhir kebanyakan kita bekerja sebelum kedatangan 1 Syawal pada minggu depan. Mesti ramai yang sudah terbayang-bayang suasana hari raya di kampung halaman setelah 2 tahun tidak berpeluang balik kampung disebabkan PKP

Namun begitu, di dalam keseronokan kita ingin pulang ke kampung halaman , jangan lupa untuk menitikberatkan faktor keselamatan untuk mengelak sebarang insiden atau kemalangan yang tidak diingini dari berlaku. Jom kita tengok 10 tips keselamatan yang boleh kita ambil sebelum kita bertolak balik kampung.

10 Tips Keselamatan Sebelum Balik Kampung

10 Tips Keselamatan Sebelum Balik Kampung

1. Pintu dan tingkap dikunci.

Pastikan pintu utama dan pintu belakang rumah anda dikunci dengan menggunakan sistem berkunci yang berkualiti. 

2. Beritahu jiran dan beri nombor telefon untuk dihubungi jika berlaku kecemasan

3. Padlock dipasang di tempat yang mudah dipecah masuk

4. Jangan tinggalkan wang tunai dan barang berharga di dalam rumah

5. Pasang autotimer lampu ( sekiranya perlu )

6. Jangan sembunyikan kunci pendua rumah dalam pasu, bawah alas kaki atau dalam rak kasut di luar rumah

7. Maklumkan ketiadaan anda kepada anggota bertugas di bilik gerakan polis

8. Alat penggera dipasang dan berfungsi dengan baik.

9. Hentikan langganan surat khabar

10. Pastikan rumah bersih & selamat agar tidak dijadikan tempat persembunyian penjenayah

Supplemen Shaklee Untuk Balik Kampung

10 Tips Keselamatan Sebelum Balik Kampung

Ada 3 supplemen Shaklee yang sangat membantu anda kekal cergas bertenaga sepanjang perjalanan walaupun dijangka akan berlaku kesesakan lalulintas luar biasa tahun ini hehehe.

10 Tips Keselamatan Sebelum Balik Kampung

Coq Trol Plus Shaklee

Ambil 1 capsul sebelum memulakan perjalanan untuk kekal aktif dan bertenaga.
  • Penting untuk penghasilan tenaga
  • Menukarkan lemak dan gula kepada tenaga yang oleh digunakan sepanjang hari

Elderberry Tea Mix Shaklee

Campurkan satu sachet ke dalam minuman anda untuk meningkatkan tenaga dan mengekalkan kepekaan
  • Minuman menyegarkan agar anda peka sepanjang perjalanan
  • Mengekalkan tenaga seharian anda untuk sentiasa segar dan cergas
ResV Shaklee

Ambil 1 capsul sebelum memulakan perjalanan untuk mencergaskan hari anda
  • Penuh dengan antioksidan , ia mengoptimumkan prestasi sel supaya tubuh anda bekerja secara optimum
  • Meningkatkan tenaga dan kepekaan untuk perjalanan yang mudah.

Selamat balik kampung dan selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri kepada anda semua. Semoga dipermudahkan perjalanan balik ke kampung halaman masing-masing yea :)




 

Continue Reading

Monday, 25 April 2022

Promosi Shaklee Sempena Hari Raya Aidilfitri 2022

Promosi Shaklee Sempena Hari Raya Aidilfitri 2022 | Tinggal beberapa lagi nak raya. Masih sempat lagi nak tampil dengan kulit yang cantik dan sihat dengan Shaklee di pagi raya. 

Ingin bantu anda semua tampil menawan di pagi raya, Shaklee mengadakan Promosi Youth : Be Beauty Ready For Raya. Untuk makluman anda, Youth merupakan set penjagaan wajah yang dihasilkan oleh Shaklee dan mempunyai 8 tahun kajian klinikal dan saintifik.

Promosi 1

Promosi Shaklee Sempena Hari Raya Aidilfitri 2022

Promosi Set Youth 1 ini ada :
  • Perfecting Toner
  • Luminous Gel Oil Cleanser
anda boleh dapat :
  • PERCUMA  Advanced Renewal Night Cream - Light ( worth RM 250 )
  • PERCUMA penghantaran ( worth RM 10 )
  • PERCUMA Purple Love paper bag ( RM 2 )
Promosi 2

Promosi Shaklee Sempena Hari Raya Aidilfitri 2022

Promosi Set Youth 2 ini ada :
  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Age Defense Moisturizer - SPF 50
anda boleh dapat :
  • PERCUMA  Advanced Renewal Night Cream - Light ( worth RM 250 )
  • PERCUMA penghantaran ( worth RM 10 )
  • PERCUMA Purple Love paper bag ( RM 2 )
Promosi 3

Promosi Shaklee Sempena Hari Raya Aidilfitri 2022

Promosi Set Youth yang 3 adalah Youth Activating BB Cream SPF 50. 

Beli mana-mana Youth BB Cream Dou Set :
  • Code 2 + Code 3
  • Code 3 + Code 3
anda boleh dapat :
  • PERCUMA  Shaklee Youth Hexagon Blend Brush
  • PERCUMA penghantaran ( worth RM 10 )
Baca juga :




Untuk lebih penjimatan, boleh daftar sebagai ahli Shaklee dengan klik sini

Ada yang nak hadiahkan Youth Shaklee untuk orang yang tersayang? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 untuk belian atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog ini:)

Continue Reading

Thursday, 14 April 2022

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Asma

Testimoni Vivix Untuk Asma | Vivix antara produk premium Shaklee yang menjadi kegemaran ramai. Ianya minuman botani yang mengandungi Anggur Muscadine, Ekstrak Elderberi Eropah, Ekstrak Knotweed Jepun dan Ektrak Lobak Unggu. Ia minuman eksklusif.

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Asma

Testimoni Vivix Shaklee  

" Mak syida seorang pesakit asma. Boleh kata setiap bulan ambik neb. Kalau musim tengkujuh tu boleh kata sangat2 kerap kena pergi neb kat klinik. Sebab mak tak gemar guna alat yang sedut sendiri untuk orang asma tu atau makan ubat asma. Nanti gigil2 badan. Ni cerita sebelum tahun 2013.

Masa syida dah vss kerja, dapat pampasan syida belikan mak vivix almost setiap bulan. Mula2 mak tak makan sebab sayang sangat vivix tu. Mahal katanya..so sayang nak makan. Pastu syida cakap kalau sayang makan la..macam2 gak la bebel. 

Skarang mak tak perlu pergi neb almost setiap bulan lagi. Setahun sekali pun susah nak jumpe setelah almost 10 botol vivix mak makan. Kesan vivix bukan sekejap dapat. Sbb asma dalam badan pun bukan baru ada. Mende dah berpuluh tahun dalam badan.(ni antara point syida bebel kat mak jugak🤣). Berbaloi sangat pelaburan untuk kesihatan mak🥺. Sekarang mak dah pandai. Vivix habis, mak beli. Mak dah start makan resV jugak skarang.

Syukur alhamdulillah sangat dengan kesihstan mak sekarang. Saje syida cerita sbb @⁨Azila ⁩ cakap customer trigger semput. Semoga ada manfaat dari sharing syida.

Masa awal2 tu mak syida stress ke..asma mak syida dtg makin truk ke sbb healing crisis?

Tak de la stress pun. Mak syida healing crisis dia pening dan rasa nak tido je..syukur gak x teruk. Syida suruh teruskan dan minum air secukupnya. Bising gak mak. Asyik nak kena gi toilet😆

Syida cakap kat mak, bagi masa badan serasi 3 bulan. Kalau mak x nak teruskan lepas 3 bulan x pe la..setiap hari doa supaya vivix serasi dan Allah izin asma mak makin baik.Syida pernah tengok mak asma teruk sangat batuk tak berhenti sampai keluar najis. Masa tu Allah je tau perasaan takut Allah ambik mak😭. Time tu sekolah menengah".

Puan Syahida Ali

Untuk lebih penjimatan, boleh daftar sebagai ahli Shaklee dengan klik sini

Ada yang ini hadiahkan Vivix Shaklee untuk orang yang tersayang? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 untuk belian atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog ini:)







Continue Reading

Tuesday, 5 April 2022

Promosi Shaklee April 2022

Promosi Shaklee April 2022 | Promosi Shaklee bulan ini diadakan sempena kedatangan bulan Ramadhan Al - Mubarak 1443H dengan tema " Jom Berpuasa Dengan Shaklee Semudah 1-2-3.

Promosi Shaklee April 2022

Promosi Shaklee April 2022

Set promosi ini ada :

  • ESP
  • Cinch Chocolate
Setiap pembelian set ini, anda layak dapat :
  • PERCUMA Performance Drink perisa Oren ( worth RM 89 )
  • PERCUMA keahlian ( worth RM 35 )
  • PERCUMA penghantaran ( worth RM 10 )
  • PERCUMA ESP sachet 2x 
  • PERCUMA Shaker Purple 

Boleh baca juga :






Berminat untuk cuba Set Promosi Shaklee bulan April ini? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 untuk belian atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog ini:)

Continue Reading

Thursday, 24 March 2022

Testimoni Elderberry Tea Mix Shaklee

Testimoni Elderberry Tea Mix Shaklee | Elderberry Tea Mix Shaklee antara produk baru Shaklee di pasaran Malaysia. Ianya adalah hasil capuran teh hijau , putih dan merah yang eksklusif dan kaya dengan antioksidan.

Elderberry Tea Mix ini boleh menjadi alternatif menggantikan minuman manis dan bergula dan penggemar kopi atau teh. Ia boleh diminum panas atau sejuk dengan tambahan ais.

Testimoni Elderberry Tea Mix Shaklee 

1. " Badan cergas sepanjang hari dan tidak craving makanan ringan" - Aliya Alfaa

Testimoni Elderberry Tea Mix Shaklee

2. " Turun 4.5kg dalam sebulan dan dapat kurangkan craving manisan " - Dahlia Farah Eliana

Testimoni Elderberry Tea Mix Shaklee

3. " Tidak mengantuk dan bertenaga sepanjang hari ketika berpuasa " - Ziana Eunos

Testimoni Elderberry Tea Mix Shaklee

4. " Badan cergas sepanjang hari walaupun sibuk " _ Mya Mohamad

Testimoni Elderberry Tea Mix Shaklee

5. " Bertenaga sepanjang hari dan tidak mengantuk " - Maermawatie 

Testimoni Elderberry Tea Mix Shaklee

6. " Tidak mengantuk walaupun drive jam 3 - 5 pagi " - Zam Zarina

Testimoni Elderberry Tea Mix Shaklee

7. " Senang membuang setiap hari dan rasa bertenaga " - Yong Norliza

Testimoni Elderberry Tea Mix Shaklee

8. " Tak rasa lapar ketika IF, tidak craving air manis " - Roziah Muhammad Nor

Testimoni Elderberry Tea Mix Shaklee

9. " Ichloss sangat ketara, bertenaga walaupun bekerja dan bisnes " - Rohaiza bt Bachok

Testimoni Elderberry Tea Mix Shaklee

10." Badan bertenaga dan membantu drive lama " - Nazha Zaireen

Testimoni Elderberry Tea Mix Shaklee

11. " Membantu memberi tenaga dan badan rasa ringan " - Qiqi Ismail

Testimoni Elderberry Tea Mix Shaklee

Promosi Shaklee Mac 2022

Testimoni Elderberry Tea Mix Shaklee

Bulan Mac ini, promosi Vitamin C wajib anda grab kerana ianya berbaloi untuk direbut,

Beli 3 botol Vitamin C Shaklee, dapat :
* FREE Elderberry Tea Mix Shaklee
* FREE ahli

Untuk lebih penjimatan, boleh daftar sebagai ahli Shaklee dengan klik sini

Boleh juga hubungi kak shima di 012-2043175 untuk belian atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog ini:)















Continue Reading

Thursday, 17 March 2022

7 Cara Kurangkan Kolesterol Tinggi Dalam Darah

7 Cara Kurangkan Kolesterol Tinggi Dalam Darah

7 Cara Kurangkan Kolesterol Tinggi Dalam Darah | Masalah kolesterol tinggi boleh dielakkan dengan pelbagai cara.

Apa itu KOLESTEROL?

Tahukah anda kolesterol sebenarnya dihasilkan oleh tubuh kita sendiri. Ianya diperlukan oleh tubuh bagi membolehkan ianya dapat bekerja dengan baik. Kolesterol juga boleh diperolehi dari diet harian kita.

Kolesterol tinggi biasanya diukur bila paras kolesterol jahat atau LDL tingi melebihi dari yang disyorkan oleh pakar perubatan.

Paras kolesterol jahat atau LDL yang tinggi boleh meningkatkan risiko serangan jantung atau strok. Jadi tidak hairanlah mengapa sekarang ini ramai orang muda kena serangan jantung walaupun usia baru 20an.

Cara Kurangkan Kolesterol Tinggi Dalam Darah

Jom kita tengok cara kurangkan kolesterol tinggi dalam darah

1. Makan secara sihat

  • Kurangkan pengambilan lemak tepu dan lemak trans. Pengambilan lemak tepu berlebihan boleh meningkatkan tahap kolesterol jahat atau LDL
  • Contoh lemak tepu ialah susu dan hasil tenusu penuh lemak
  • Contoh lemak trans ialah marjerin , makanan sejuk beku , makanan segera , makanan bergoreng dan produk bakeri.
  • Pengambilan organ dalaman perlu dielakkan
2. Tingkatkan pengambilan serat
  • Serat seperti buah dan sayur-sayuran tinggi antioksidan yang boleh bantu menurunkan paras kolesterol
3. Tambah makanan omega 3
  • Omega 3 sangat berkesan dalam mengawal LDL dalam darah.
  • Ada kajian yang menunjukkan omega 3 dapat mengurangkan kolesterol jahat atau LDL dan mengurangkan risiko penyakit jantung.
  • Ia banyak ditemui dalam makanan laut contohnya ikan salmon, ikan sardin , ikan hering dan ikan tuna laut dalam
4. Senaman
  • Lakukan aktiviti fizikal ringan sehingga sederhana sekurang-kurangnya 30 minit , 2-3 kali seminggu.
  • Contoh aktiviti fizikal yang boleh dilakukan ialah berjalan laju, jogging, berenang dan berbasikal.
5. Kekalkan berat badan ideal
  • Mempunyai berat badan berlebihan atau obesiti boleh meningkatkan risiko untuk didiagnosis sebagai pengidap hiperglisimia ( kolesterol tinggi )
  • Amalkan pemakanan seimbang dan aktiviti fizikal dalam usaha turunkan berat badan.
  • Beri tumpuan untuk kurangkan lemak di perut
6. Berhenti dari merokok
  • Kajian menunjukkan bahawa merokok terbukti meningkatkan kolesterol LDL, menurunkan HDL dan mengurangkan keupayaan tubuh dalam mengangkut kolesterol ke hati sama ada untuk disimpan atau dikumuhkan dari tubuh kita.
  • Berhenti merokok boleh terbalikkan kesan ini.
7. Cuba supplemen
  • Melalui kajian yang dilakukan oleh pakar perubatan menunjukkan bahawa minyak ikan yang kaya dengan omega 3  boleh membantu menurunkan paras kolesterol dalam darah dan menggalakkan kesihatan jantung.
  • Supplemen lain yang disyorkan adalah koenzim Q10 di mana ianya boleh menurunkan paras kolesterol dalam darah. 
  • Kajian dilakukan ke atas pengidap sakit jantung di mana supplemen koenzim Q10 meningkatkan profil lipid mereka dengan mengurangkan paras kolesterol dalam darah.
Paras kolesterol yang tinggi dalam darah boleh jadi penyumbang ( trigger ) kepada penyakit komorbid yang lain seperti kencing manis, sakit jantung dan darah tinggi. Lakukan pemeriksaan kesihatan secara berkala dapat membantu mencegah dari penyakit ini.

Continue Reading

Thursday, 3 March 2022

Promosi Shaklee Mac 2022

Promosi Shaklee Mac 2022

Promosi Shaklee Mac 2022 | Bulan ini Shaklee menawarkan deretan promosi sempena persediaan bulan puasa yang bakal tiba.

Untuk setiap promosi ini layak dapat diskaun 10% + percuma keahlian + percuma penghantaran. 
Jom kita tengok set-set promosi bulan ini:)

Promosi Ramadhan Starter Set

Promosi Shaklee Mac 2022


Promosi Twin Pack Cinch Shake Chocolate

Promosi Shaklee Mac 2022

Promosi Cinch Shake Cafe Latte + Chocolate

Promosi Shaklee Mac 2022

Promosi Twin Pack Cinch Shake Cafe Latte

Promosi Shaklee Mac 2022

Promosi Twin Pack Cinch Shake Vanilla

Promosi Shaklee Mac 2022

Promosi Cinch Shake Vanilla + Cafe Latte

Promosi Shaklee Mac 2022

Promosi Cinch Shake Vanilla + Chocolate

Promosi Shaklee Mac 2022

Baca juga :



Promosi Twin Pack ESP Sachet

Promosi Shaklee Mac 2022

Promosi Meal Shakes + Hero Kiddo

Promosi Shaklee Mac 2022

Promosi Twin Pack Meal Shakes 

Promosi Shaklee Mac 2022

Promosi Twin Pack Performance Drink Lemon Lime 

Promosi Shaklee Mac 2022

Promosi Performance Drink Lemon Lime + Oren

Promosi Shaklee Mac 2022

Promosi Twin Pack Performance Drink Oren

Promosi Shaklee Mac 2022

Baca juga :




Berminat nak grab Promosi Shaklee Mac ini? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 untuk belian atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog ini:)

Untuk lebih penjimatan, boleh daftar sebagai ahli Shaklee dengan klik sini





























 

Continue Reading

Wednesday, 23 February 2022

Set Puasa Shaklee Untuk Gastrik

Set Puasa Shaklee Untuk Gastrik | Ingin berpuasa penuh di bulan Ramadhan dalam masa yang sama ada gastrik agak mustahil bagi mereka yang ada sakit ini. Namun tak salah untuk cuba untuk berpuasa penuh dengan pengambilan supplemen di samping ubat-ubat yang diberikan oleh doktor yang merawat.

Jadi kali ini kak shima kongsikan Set Puasa Shaklee Untuk Gastrik.

Set Puasa Shaklee Untuk Gastrik

Bagaimana Set Puasa Shaklee membantu mengatasi gastrik semasa berpuasa?

ESP

  • Esp adalah sumber protein yang dihasilkan dari kacang soya NON GMO. kacang soya tumbuhan tinggi alkali yang dapat meneutralkan asid yang dirembeskan oleh kelenjar perut.
  • Esp dapat membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang untuk tempoh yang lama. Ini adalah kerana ESP mempunyai Indeks Glisemik yang rendah iaitu 39 ( gula dalam darah tidak meningkat secara mendadak ).
  • Esp ada kalsium - di mana ia baik dalam membantu memulihkan, membina semula dan menggantikan sel-sel rosak dengan sel-sel baru di lapisan mukosa perut yang rosak dan menipis akibat hakisan asid 

Set Puasa Shaklee Untuk Gastrik


OsteNutrix 

  • OsteNutrix ada kandungan kalsium yang tinggi. Kalsium bersifat alkali untuk menurunkan keasidan yang tinggi dalam perut.


Performance Drink
  • Minuman isotonik sihat untuk mengelakkan kehilangan air dari tubuh dengan mudah
  • Ia berperisa oren atau lemon-lime. Tidak ada gas jadi ianya sesuai untuk mereka yang ada gastrik.
  • Boleh diminum semasa berbuka dan bersahur
Set Puasa Shaklee Untuk Gastrik


Berminat untuk cuba Set Puasa Shaklee? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 untuk belian atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog ini:)

Untuk lebih penjimatan, boleh daftar sebagai ahli Shaklee dengan klik sini



Continue Reading

Thursday, 10 February 2022

Promosi Shaklee Februari 2022

Promosi Shaklee Februari 2022 | Alhamdulillah kita dah masuk bulan Februari. Jom kita tengok promosi Shaklee untuk bulan ini.


Promosi Shaklee Februari 2022

Beli 2 tong ESP, layak dapat :

  • Diskaun 5%
  • Free postage
Harga asal RM 322.50
Harga promosi RM 245.10

Baca juga :

Promosi Shaklee Februari 2022

Beli 4 tong ESP , layak dapat :

  • 5% diskaun
  • Free postage
  • Free Shaklee Purple Shaker Limited Edition *
  • Free membership
Harga asal RM 645.00
Harga promosi RM 490.20

* selagi stok masih ada 

Untuk lebih penjimatan, boleh daftar sebagai ahli Shaklee dengan klik sini

Boleh juga hubungi kak shima di 012-2043175 untuk belian atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog ini:)

Continue Reading

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.