Wednesday, 29 April 2020

Set Kurus Shaklee Paling Popular Dan Berkesan

Set Kurus Shaklee Paling Popular Dan Berkesan
Set Kurus Shaklee Paling Popular Dan Berkesan

Set Kurus Shaklee Paling Popular & Berkesan | Tampil kurus memang jadi idaman setiap orang terutamanya wanita. Malah nak kurus selalu jadi azam tahun baru semua :)

Nak kurus memang tidak mudah namun dengan kemahuan yang kuat insyaAllah ianya boleh dicapai. Kak shima percaya ramai yang ingin kurangkan berat badan kerana mahu terus sihat dan dapat melakukan aktiviti harian dengan senang hati.

Dalam entry ini , kak shima kongsikan Set Kurus Shaklee telah membantu ramai dalam dapatkan berat badan yang ideal. 

Dengan adanya Set Kurus Shaklee, ia telah bantu ramai orang dalam mendapatkan berat badan yang ideal, BMI normal dan badan yang sihat.

Set Kurus Shaklee ada 3 set yang sering jadi pilihan

Set Kurus Shaklee ( Basic )

Set Kurus Shaklee Paling Popular Dan Berkesan
Set Kurus Shaklee Paling Popular Dan Berkesan

Dua-dua produk ini adalah yang paling basic dalam turunkan berat badan. Namun ramai yang telah berjaya dengan Set Kurus Shaklee ( Basic ) ini. 

- Herblax diformulasi khas bagi melegakan masalah sembelit. Ini adalah kerana kekerapan penyingkiran toksin dari badan boleh mempengaruhi berat badan kita. 

- Lecithin pula adalah pengemulsi yang membantu memecahkan lemak semasa proses penghadaman. 
- Lecithin Shaklee menggunakan sumber lesitin yang diekstrak dari kacang soya Non-Gmo

Harga Set Kurus Shaklee ( Basic ) - RM 112.50

Set Kurus Shaklee ( Popular )

Ada 2 set yang boleh jadi pilihan :
1. Set Kurus Popular ESP  
    Harga RM355
    Dapat FREE postage

2. Set Kurus Popular Cinch
    Harga RM375
    Dapat FREE postage

Set Kurus Shaklee Paling Popular Dan Berkesan
Set Kurus Shaklee Paling Popular Dan Berkesan

  • ESP dalam set ini membantu memberikan rasa kenyang yang lama. Ini adalah kerana ia mempunyai Indeks Glisemik yang rendah.
  • ESP membekalkan tenaga yang berterusan
  • ESP sumber protein yang membina otot bagi mengelak ianya dari menggeleber

Set Kurus Shaklee Paling Popular Dan Berkesan
Set Kurus Shaklee Paling Popular Dan Berkesan
  • Cinch membantu proses penurunan berat badan dengan lebih cepat.
  • Cinch membantu membina otot semasa proses penurunan berat badan
  • Cinch membekalkan lebih tenaga dan berpanjangan
  • Cinch mengurangkan nafsu makan dan beri kenyang yang lama
Set Kurus Shaklee ( Optimum )

Set Kurus Shaklee Paling Popular Dan Berkesan
Set Kurus Shaklee Paling Popular Dan Berkesan

Set ini adalah set optimum untuk dapatkan hasil yang terbaik. Ditambah dengan Omega Guard minyak ikan terbaik dan Alfafa pula bertindak sebagai agen detox.

Omega Guard bertindak dengan membakar lemak sekitar organ penting dan juga mengawal paras kolesterol dalam darah

Alfafa pula sebagai agen detok darah dan membuang air berlebihan di dalam badan.

Harga Set Kurus Shaklee ( Optimum ) - RM382
Dapat FREE Membership

Jika korang ingin mencuba Set Kurus Shaklee atau produk Shaklee yang lain atau proses pendaftaran keahlian Shaklee, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik saja ikon whatsapp di sebelah kiri bio :)

Untuk dapatkan lebih penjimatan, boleh mendaftar sebagai ahli dengan  klik di sini untuk cara daftar ahli Shaklee.

16 comments:

  1. Lecithin tu saya ingatkan khas untuk kanak-kanak. Untuk minda dieorang. Rupanya banyak khasiat dia ya

    ReplyDelete
  2. Wah thank you for sharing! ;) hehe maklumlah musim2 PKP ni pipi dah makin kembang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah ngan kak shima. Semuanya kembang hehehe

      Delete
  3. bgs betul produk shaklee ni.. bnyk pilihan ada..

    ReplyDelete
  4. anak sy yg tgh tu semakin obese. baru f2 tp berat badan dah cecah 100kg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe abam kie. Anak2 yg sedang membesar mmng kuat makan. Asalkan dia aktif n sihat, itu dah memadai : )

      Delete
  5. Shaklee ni memang dah lama kan...dulu mmg cari produk dgn lecitin kekonon utk proses mengkuruskan badan tapi hehee mmg x pernah consistent...

    salam kenal dari www.iamfuzy.com follower ke 47. Terima kasih sbb jengah ke blog tempohhari

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shaklee dah 25 tahun di Malaysia.
      InsyaAllah nnti boleh cuba lagi lecithin hehehe

      Terima kasih sudi jadi follower blog akk. Salam kenal jgk

      Delete
  6. suka consume ESP tu dulu. sedap dan memang sesuai untuk diet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap. Boleh buat variety resepi :)

      Delete
  7. Menarik ni. Maklum la masa PKP asyik makan ja 🤣

    ReplyDelete
  8. Salam kenal kak Shima 😄

    Menarik produk ni, InshaAllah nanti cheq akan cuba juga kalau berat badan jadi susah nak dikawal 😬

    Follower #49

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal jugak Cik Suerin
      Terima kasih sudi singgah blog akak

      Boleh roger2x kak shima kalu nak cuba yea :)

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.