Saturday, 4 April 2020

Cara Mudah Jadi Ahli Shaklee


Daftar Ahli Shaklee Dengan Mudah


Semasa Perintah Kawalan Pergerakan ( PKP ), ramai orang yang kehilangan punca pendapatan contohnya mereka yang bekerja sendiri, mereka yang bekerja di sektor perkilangan, perlancongan, logistik dan sebagainya.

Alhamdulillah bisnes online Shaklee yang kak shima berjalan seperti biasa semasa PKP ini. Malah permintaan melebihi stok yang Shaklee ada. Ramai juga mengambil langkah 'terjun' ke dalam bisnes online ini bagi  meneruskan kelangsungan hidup.

Di entry ini, kak shima kongsikan Cara Mudah Jadi Ahli Shaklee untuk panduan semua :)


Cara Mudah Join Ahli

Ada 3 cara Mudah Nak Join Ahli Shaklee

1. Bayar Yuran Keahlian RM35
  • Mulai Mac lepas yuran keahlian hanyalah RM35 berbanding sebelum ini RM75. Banyak beza RM, kan :)
  • Boleh daftar online di sini - Klik di sini untuk keahlian Shaklee RM35
  • Selepas daftar, korang akan dapat ID dan PASSWORD bagi membolehkan korang log in di web www.shaklee.co.my. Di sini korang boleh memulakan bisnes Shaklee di mana sahaja menggunakan semua jenis alat peranti yang korang ada.
  • Korang juga boleh nikmati HARGA AHLI yang LEBIH JIMAT 15% - 20% dari harga pasaran

2. Daftar PERCUMA Bila Buat Belian Produk 100 point ( uv )

3. Daftar PERCUMA Dengan Promosi Shaklee
  • Beli mana-mana Set Promosi untuk layak dapat FREE Membership
  • Ada 2 set yang boleh dipilih iaitu Best Seller Set dan Viva Vivix Set
  • Boleh isi borang untuk daftar online dan beli set promosi yang diidamkan - Klik di sini untuk Free Membership Set Promosi

Cara Mudah Jadi Ahli Shaklee - Free Membership
Promosi Best Seller Set - FREE Zinc Plus


Cara Mudah Jadi Ahli Shaklee dengan percuma
Promosi Viva Vivix Set - FREE Vitamin C

Dengan belian set promosi ini, anda bakal dapat :
  • Keahlian percuma
  • Penghantaran percuma
  • Untung runcit ( harga ahli 15% - 20% dari harga pasaran )
  • Menikmati bonus Shaklee 
Kini lebih mudah untuk jadi ahli Shaklee dan memulakan bisnes Shaklee hanya dari rumah. Macam mana nak daftar jadi ahli? Klik sini untuk daftar jadi ahli dengan Promosi Shaklee. Boleh whatsapp kak shima untuk info lanjut mengenai bisnes Shaklee yea:)

Lepas join ahli, mesti kena jual produk Shaklee ke? Tak semestinya kena jual. Nak join ahli untuk makan sendiri pun boleh. Boleh nikmati harga ahli yang JIMAT 15% - 20% dari harga pasaran.

Dan siapa yang nak buat side income dengan Shaklee macam kak shima dan rakan-rakan Shaklee lain, memang sangat dialu-alukan. Bak kata pepatah " kecil tapak tangan, Stadium Shah Alam kak shima tadahkan" hehehe. InsyaAllah kak shima akan 'guide from zero to hero'.

Ada sebarang pertanyaan lain mengenai Shaklee , boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik saja ikon whatsapp di sebelah kiri blog ini.






4 comments:

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.