Thursday, 14 April 2022

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Asma

Testimoni Vivix Untuk Asma | Vivix antara produk premium Shaklee yang menjadi kegemaran ramai. Ianya minuman botani yang mengandungi Anggur Muscadine, Ekstrak Elderberi Eropah, Ekstrak Knotweed Jepun dan Ektrak Lobak Unggu. Ia minuman eksklusif.

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Asma

Testimoni Vivix Shaklee  

" Mak syida seorang pesakit asma. Boleh kata setiap bulan ambik neb. Kalau musim tengkujuh tu boleh kata sangat2 kerap kena pergi neb kat klinik. Sebab mak tak gemar guna alat yang sedut sendiri untuk orang asma tu atau makan ubat asma. Nanti gigil2 badan. Ni cerita sebelum tahun 2013.

Masa syida dah vss kerja, dapat pampasan syida belikan mak vivix almost setiap bulan. Mula2 mak tak makan sebab sayang sangat vivix tu. Mahal katanya..so sayang nak makan. Pastu syida cakap kalau sayang makan la..macam2 gak la bebel. 

Skarang mak tak perlu pergi neb almost setiap bulan lagi. Setahun sekali pun susah nak jumpe setelah almost 10 botol vivix mak makan. Kesan vivix bukan sekejap dapat. Sbb asma dalam badan pun bukan baru ada. Mende dah berpuluh tahun dalam badan.(ni antara point syida bebel kat mak jugak🤣). Berbaloi sangat pelaburan untuk kesihatan mak🥺. Sekarang mak dah pandai. Vivix habis, mak beli. Mak dah start makan resV jugak skarang.

Syukur alhamdulillah sangat dengan kesihstan mak sekarang. Saje syida cerita sbb @⁨Azila ⁩ cakap customer trigger semput. Semoga ada manfaat dari sharing syida.

Masa awal2 tu mak syida stress ke..asma mak syida dtg makin truk ke sbb healing crisis?

Tak de la stress pun. Mak syida healing crisis dia pening dan rasa nak tido je..syukur gak x teruk. Syida suruh teruskan dan minum air secukupnya. Bising gak mak. Asyik nak kena gi toilet😆

Syida cakap kat mak, bagi masa badan serasi 3 bulan. Kalau mak x nak teruskan lepas 3 bulan x pe la..setiap hari doa supaya vivix serasi dan Allah izin asma mak makin baik.Syida pernah tengok mak asma teruk sangat batuk tak berhenti sampai keluar najis. Masa tu Allah je tau perasaan takut Allah ambik mak😭. Time tu sekolah menengah".

Puan Syahida Ali

Untuk lebih penjimatan, boleh daftar sebagai ahli Shaklee dengan klik sini

Ada yang ini hadiahkan Vivix Shaklee untuk orang yang tersayang? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 untuk belian atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog ini:)







2 comments:

  1. vivix ni mama mmg selalu dgr mmg bagus kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah vivix bagus untuk diamalkan, mama :)

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.