Friday, 2 November 2018

Promosi Shaklee November 2018

Promosi Shaklee November 2018

Alhamdulillah kita dah menginjak ke bulan November untuk tahun ini. Lagi 2 bulan nak masuk tahun baru 2019. Cepatnya kan masa berlalu.

Jom kita tengok apa yang menarik dari Shaklee untuk bulan November.

PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER 2018

1. SET KECANTIKAN YOUTH



Promosi Shaklee November 2018

Youth Shaklee 



Yeay! Promosi Youth dilanjutkan lagi. Bestnya tentang promo ini adalah beli mana-mana Set Youth akan dapat FREE YOUTH TRAVEL BAG yang sempoi.



Promosi Shaklee November 2018

Youth Travel Bag  



Promosi Shaklee November 2018

Promosi Youth


2. PROMOSI OMEGA GUARD


Promosi Shaklee November 2018

Promosi Omega Guard


Ada 2 pilihan jika korang nak beli Omega Guard bulan ini 

  • Beli 2 botol Omega Guard dapat diskaun5%
  • Beli 6 botol Omega Guard dapat FREE 1 botol , FREE POSTAGE plus dapat CASH BACK 5% dari belian

Boleh beli Omega Guard time promo ini sebab jimat dan boleh kongsi dengan keluarga atau rakan-rakan sekerja.


3. PROMOSI SHAKLEE BABY

Promosi Shaklee November 2018

Promosi Shaklee Baby

Promosi Shaklee November 2018

Promosi Shaklee Baby


Beli mana-mana produk dalam Shaklee Baby leh dapat diskaun. Beli set pun boleh.


Jom rebut promosi bulan November ini. Boleh dapatkan harga lagi jimat dengan jadi ahli Shaklee.


Untuk sebarang pertanyaan boleh contact kak shima yer. Hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sini. InsyaAllah kak shima sedia membantu.


0 comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)