Monday, 21 January 2019

Detox Dengan Vivix

Detox Dengan Vivix

Detox Dengan Vivix Dalam Masa  1 Minggu


Detox Dengan Vivix

Detox Dengan Vivix - Puan Azliza Sahin



Bagaimana rasa lepas detok 7 hari ?

Badan rasa lebih ringan. Tidak mudah rasa letih. Kalau tidak, duduk saja mesti terlelap nak tidur.
Badan penat macam kerja kontrak je rasanya


Dan kak ija rasa seronok dan best sebab ramai yang follow kak ija detok bila tengok perubahan yang akak alami. Bestkan bila kita dapat bantu mereka jalani hidup yang lebih berkualiti dan sihat. InsyaAllah.
  Berat sebelum : 58kg
Lepas 7 hari : 56kg

Ukur lilit sebelum : 36.5 inch
Lepas 7 hari : 35.5 inch

Fb :  Azliza Sahin
Ig : Azliza Sahin
No Telefon : 0193036830



Detox Dengan Vivix

Detox Dengan Vivix - Puan Ida Rashid


Bagaimana rasa lepas detok 7 hari ?

Sebenarnya akak nak detok sangat dengan Vivix sebab rasa  naik sangat badan masa timbang di Aeon naik 71.7kg. Sebelum ini 63 - 65kg sahaja. Terkejut sangat masa tu.

Selepas buat detok dengan Vivix, bangun pagi rasa cergas , tapak kaki dah tak sakit dan lutut pun tak sakit. Alhamdulillah


Berat sebelum : 71.7kg
Lepas 7 hari : 70.9kg

Ukur lilit sebelum : 34 inch
Lepas 7 hari : 32 inch

Fb : Ida Rashid
Ig : ida_rashid empire
No telefon : 0122300921



Bagaimana rasa lepas detok 7 hari ?

Nak lebih SIHAT, berat yang ideal dan tanakkkk buncit😂

Sejujurnya berat kekna tak turun ( portion makan kekna tak jaga sebab makanan berpantang semua sedap amat🤣)
Lepas pantang nanti boleh start suku suku separuh .
Walaupun berat tak turun kekna dah happy sangat dah sebab perut dah kempis 


Berat sebelum : 63kg
Lepas 7 hari : 63kg

Ukur lilit sebelum : 36.5 inch
Lepas 7 hari : 35 inch
( hilang 1.5 inch )

Fb : Aeinna Musa
Ig : antioksidan_hebat
No telefon : 0177172868


Detox Dengan Vivix

Detox Dengan Vivix - Puan Aeinna Musa


Nak tahu lebih lanjut mengenai Vivix Shaklee,  boleh contact kak shima yer. Hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sini.   InsyaAllah kak shima sedia membantu.

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)