Wednesday, 10 April 2019

Testimoni YOUTH Ibu Hamil


Testimoni YOUTH Ibu Hamil

Testimoni YOUTH Ibu Hamil




Semasa hamil, antara kebimbangan ibu adalah penggunaan produk penjagaan wajah yang selamat sepanjang kehamilan.  Kurang yakin dan rasa bimbang dengan keselamatan anak yang dikandung kesan dari salah guna produk menyebabkan ramai ibu mengabaikan penjagaan wajah ketika hamil.

Terbaru Shaklee memperkenalkan YOUTH skincare yang diformulasi 100% vegan. Ianya membawa maksud di mana YOUTH 100% berasaskan tumbuh-tumbuhan dan tiada campuran dari haiwan. Kesemua tumbuh-tumbuhan yang dipilih pula bertaraf premium tau :)

Baca : 8 Sebab Anda Perlu Memilih YOUTH Skincare


Jom kita tengok apa kata ibu-ibu hamil mengenai YOUTH .


Testimoni YOUTH Ibu Hamil

Testimoni YOUTH Ibu Hamil - Puan Hafizah Rashid


" Cik Pijah guna YOUTH throught the pregnancy . 1st trimester ada hormon imbalance sikit, so banyak jerawat halus naik kat dahi. Consistent guna YOUTH..sekarang kulit muka dah jadi clean & clear semula."  - Puan Hafizah Rashid



Testimoni YOUTH Ibu Hamil

Testimoni YOUTH Ibu Hamil - Puan Wan Muliani


" Guna dari awal kehamilan sampai sekarang 32 weeks. Hasil konsisten YOUTH FULL SET selama setahun. 
Setiap pagi wajib cleanser > toner > serum > spf. Vitamin asas pon tak tinggal. Dah 7 tahun konsisten Wellness Set Shaklee tu. "  - Puan Wan Muliani


Testimoni YOUTH Ibu Hamil

Testimoni YOUTH Ibu Hamil - Puan Aeinna Musa



" Saya guna sepanjang kehamilan.  2 pregnancy yang lepas jerawat teruk sangat amat mungkin juga sebab hormon haywire kan.

Alhamdulillah pregnancy ke-3 tahun lepas, kulit berseri je orang tegur. Jerawat pon tak keluar macam sebelum ini. Muka clear dan saya rasa sangat yakin bila kulit sihat, lembap, bebas jerawat dan parut hitam ( sebelum ini ada parut hitam ). "  - Puan Aeinna Musa 



Bulan April ini , ada 2 promo YOUTH yang boleh ibu-ibu hamil grab :)

1. Promo YOUTH Intensive Treatment and Repair Set

Testimoni YOUTH Ibu Hamil

Promosi YOUTH Intensive Treatment and Repair Set




Dengan pembelian full set YOUTH ini , korang akan dapat secara PERCUMA YOUTH Travel Set & Travel Case yang bernilai RM285. Sangat comel free gift ini.



Testimoni YOUTH Ibu Hamil

YOUTH Travel Set and Travel Case yang comel



KeUNIKan  YOUTH Travel Set & Travel Case :

- mudah dibawa kemana-mana
- ringan, tak perlu bawa whole set
- Travel Case ini keras jadi Travel Set tak mudah penyek
- didatangkan dalam beg lutsinar
- boleh dibawa masuk dalam penerbangan kerana ianya dalam kuantiti yang kecil 100ml


2 . Promo YOUTH Welcome Set


Testimoni YOUTH Ibu Hamil

Promosi YOUTH Welcome Set 


Harga biasa set ini adalah RM850 ( untuk bukan ahli ) dan RM680 ( untuk ahli )

Istimewa untuk anda , ianya cuma RM612

Dalam 4 item dalam set ini :

1. YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
2. YOUTH Perfecting Toner
3. YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50
4. YOUTH Advanced Renewal Night Cream ( Light )

Dengan set ini , korang bakal dapat :

1. Diskaun 15 - 20% dari harga runcit ( JIMAT RM170 )
2. Diskaun 10% dari harga ahli biasa ( JIMAT RM68 )
3. Cash Back RM 29
4. FREE Membership ( JIMAT RM65 )
5. FREE Postage ( JIMAT RM 10 )
6. FREE Discover Beauty Within Paper Bag yang ekslusif

Total penjimatan RM 340.00


Boleh hubungi kak shima dengan klik gambar di bawah 










0 comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan.

Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.