Friday, 14 June 2019

Testimoni Full Set YOUTH





"Meh sini Ana nak kongsi testimoni fresh mak mertua Ana sendiri.
Tahun lepas memang Mak ada tanya pasal Shaklee Skincare.
Memang tepatlah pada masanya.
Memang Youth tengah 'hangat' masa tu.
Lepas study tentang kulit Mak, Mak pilih untuk luaran sebab Mak memang ada ambil vitamin juga untuk dalaman.
Skincare yang Mak pakai sebelum ni agak kurang sesuai dengan kulit Mak.
Jadi, 'suggest' Mak Shaklee Skincare.
Teruja rasa.
Tak sangka Mak memang dah tangkap foto sebelum dan selepas.
Wow sangat.😊
Kesannya, 💖.
Tengoklah sendiri pigmentasi di pipi Mak tu.
Semakin pudar dan kulit pun nampak 'fresh' dan 'glowing' gitu.👸
Dalaman jaga.
Luaran pun kena jaga juga.😍"
Terima kasih Pn Humairak Farhana sudi berkongsi perubahan yang dialami oleh mak mertua beliau

Boleh lihat perkongsian beliau di Facebook peribadinya

Ada promosi YOUTH bulan ini. Sah sehingga 30 Jun 2019 :)




Promosi YOUTH Starter Set

 Diskaun 10%
 FREE Membership RM65
 FREE Postage RM10
 FREE YOUTH Skin Care Guide
 FREE Discover Beauty Within Paper Bag


Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai produk Youth, boleh hubungi kak shima dengan klik gambar di bawah :)










0 comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan.

Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.