Friday, 25 October 2019

Testimoni Cinch Tea Mix - Bantu Kurangkan Berat Badan



Cinch Tea Mix Shaklee jadi femes jap dalam group detoks #Maestro dan #Victoria2. Sejujurnya kak shima sendiri belum lagi berpeluang cuba Cinch Tea Mix ini. 

Tapi bila baca testimoni-tesmoni dari geng Shaklee yang lain, rasa teruja pulak nak cuba. Almaklumlah kak shima alami sendiri masalah yang sama - mengantuk bila kurang tidur, berat badan yang reti nak turun-turun walaupun dah kurangkan makan dan satu lagi suka betul makan benda manis. Mabe one fine day, kak shima akan berpeluang beli Cinch Tea Mix ini.

Jom kita tengok testimoni Cinch Tea Mix Shaklee yang membantu dalam mengurangkan berat badan :)

Testimoni Cinch Tea Mix - Bantu Kurangkan Berat Badan
Inchloss, Body Jadi Sharp

" Cinch Tea ini memang awesome. Energy booster. Berjaga malam untuk buat kerja pejabat pun tak rasa mengantuk langsung. Paling best , inchloss tu , sharp badan berbeza. Suka sangat Cinch Tea!" - Puan Rohaiza Bt Bachok


Testimoni Cinch Tea Mix - Bantu Kurangkan Berat Badan
Stamina Bagus Ketika Di Gym

" Sebelum ini, stamina saya biasa-biasa saja. Jadi , saya minum Cinch Tea + Performance Drink sebelum pergi ke gym. Rasa segar , tak penat , boleh sambung naik treadmill lagi. Syok ambil Cinch tea ini sebab drive , tak mengantuk. " - Puan Siti Hajar Kamarazzaman


Testimoni Cinch Tea Mix - Bantu Kurangkan Berat Badan
Berat Badan Cepat Turun Selepas Pantang


" Saya minum Cinch Tea setiap kali sebelum exercise. Sekejap saja turun berat badan selepas berpantang." - Puan Farihah Abu Kassim


Testimoni Cinch Tea Mix - Bantu Kurangkan Berat Badan
Energy Booster Ketika Hiking

" Saya peminat Cinch Tea. Jatuh cinta betul! Masa hiking Bukit Klebang, saya minum semasa mula naik dan berhenti sekejap. Lalu laluan hutan , hampir 3km. Rasa cepat je sampai ke puncak. Rasa rasa penat sangat pun." - Puan Sue Suria




Berminat nak cuba Cinch Tea? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 atau klik saja ikon whatsapp di sebelah kiri blog ini yea :)





2 comments:

  1. gee ada tag kak shima join ga tau :)

    http://www.zianaeunos.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noted gee. Nnti akk join yea. Skrg ini kt kg line fon x brp ok.

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan.

Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.