Saturday, 25 April 2020

Testimoni Berpuasa Dengan Performance Drink


Testimoni Berpuasa Dengan Performance Drink
Testimoni Berpuasa Dengan Performance Drink
Assalamualaikum semua. Alhamdulillah hari ini hari kedua kita berpuasa. Kak shima nak kongsikan dengan korang Testimoni Berpuasa Dengan Performance Drink ( PD ).

Testimoni Berpuasa Dengan Performance Drink
Testimoni Berpuasa Dengan Performance Drink

" Memang betul Performance Drink ni sangat best. Dah le rasa sedap. Bila diminum masa puasa memang kurangkan rasa dahaga dan keringkan tekak. Lagi satu yang saya perasan, kurang ke toilet. Jadi kita takkan kekurangan air dalam badan. " Puan Noorhafeza
Testimoni Berpuasa Dengan Performance Drink
Testimoni Berpuasa Dengan Performance Drink
" Saya suka PD masa puasa sebab bila minum PD banyak xperlu kerap ke toilet. Pastu mmng tak letih. Bertenaga je, xder rasa dahaga langsung walaupun cuaca di Chuping ni sangat panas terik." Puan Noriah Ibrahim
Testimoni Berpuasa Dengan Performance Drink
Testimoni Berpuasa Dengan Performance Drink


" Performance drink memang best. bulan lepas ja beli 2 tong untuk rumah sendiri. Anak p sekolah pon pandai dah bancuh sendiri. 
Time puasa, kalau minum waktu sahur, kurang rasa kering tekak tu. 
Saya cikgu.Relax ja mengajar masa ganti puasa. Arini pon dah ada kawan booking PD 2 tong yang promo tu. Sebab dah bagi dia rasa aritu. Dia kata best." Puan Syikin

Testimoni Berpuasa Dengan Performance Drink
Testimoni Berpuasa Dengan Performance Drink
" Sekarang dah 34 weeks, biasanya bila dah 3rd trimester ni memang tahap lapar dan dahaga mengigil. Tapi seriusly Aya ambil PD ni, badan cergas sangat, tak rasa lemau dan tak haus sangat. Rileks-rileks je sampai ke petang." Puan Aya

Testimoni Berpuasa Dengan Performance Drink
8 Manfaat Performance Drink

Selamat berpuasa dan beribadah semua:)

Jika korang ingin mencuba Performance Drink Shaklee atau produk Shaklee yang lain atau proses pendaftaran keahlian Shaklee, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik saja ikon whatsapp di sebelah kiri bio :)


2 comments:

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.