Monday, 11 May 2020

Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah





Jadi surirumah dengan mempunyai income sendiri memang seronok
Dapat tengok anak membesar di depan mata
Boleh manage masa sendiri untuk handle bisnes

Bonus pulak boleh dapat kepuk-kepuk
Boleh dapat lebih tinggi dari gaji kerja hakiki

Jom kita tengok :) 

Bonus Shaklee Seorang Surirumah 

Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah
Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah 

Beliau seorang Key Coordinator, pangkat ketiga tertinggi di Shaklee beroleh bonus RM 16,530.38 sebulan. Pasti seronok dapat bonus sebanyak ini 

Bonus Shaklee Seorang Surirumah 

Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah
Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah 
Beliau seorang Supervisor, pangkat pertama di Shaklee beroleh bonus RM 3,010.51 sebulan. Pasti seronok dapat bonus sebanyak ini 

Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah
Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah 
Beliau seorang Supervisor, pangkat pertama di Shaklee beroleh bonus RM 2,029.23 sebulan. Pasti seronok dapat bonus sebanyak ini 

Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah
Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah 
Beliau seorang Supervisor, pangkat pertama di Shaklee beroleh bonus RM 1,421.47 sebulan. Pasti seronok dapat bonus sebanyak ini 

Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah
Bonus Bisnes Shaklee Jana Dari Rumah 

Beliau seorang Senior Supervisor beroleh bonus RM 3,982.48 sebulan. Pasti seronok dapat bonus sebanyak ini 


Bonus Shaklee ini unlimited. Semuanya bergantung kepada usaha sendiri. Nak bonus masyuk, usaha kita sendiri perlu seiring hehehe

Korang berminat nak jana income dari rumah? Jika korang ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sini untuk daftar sendiri di web Shaklee. Nanti kak shima akan guide korang untuk sama-sama dapat jana income dari rumah.








12 comments:

  1. nak dapat semua tu kena rajin macam kak shima...hihihi

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dari rumah pun boleh jana incomr lebih dr yang bekerja di pejabat.

    ReplyDelete
  3. siapa yg berusaha lebih maka byk le pendapatan dia. tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah!sapa yang lebih berusaha, insyaAllah bonus pun masyuk :)

      Delete
  4. Untung sangat ni ada bonus sekali. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  5. kena rajin kan nak bisnes dari rumah ni..
    alhamdulillah rezeki =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. rezeki bisnes boleh buat belanja :)

      Delete
  6. ALHAMDULILLAH MURAH REZKI RAJIN BISNIS DARI RUMAH

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.