Friday, 25 September 2020

Kulit Cerah Dengan Youth Shaklee

Pagi-pagi seronok dapat testimoni dari pengguna setia Youth yang sudi berkongsi pengalamanya guna Youth. Teruja kak shima tengok perubahan beliau. Kulitnya makin cerah selepas setia guna Youth skincare Shaklee.

Kulit Cerah Dengan Youth Shaklee
Kulit Cerah Dengan Youth Shaklee

"Saya beli full set tapi tak guna semua. Saya betul-betul guna :
  • Siang
  1. Pencuci - Luminous Gel Oil Cleanser
  2. Pelembap - Age Defense Moisturizer SPF 50
  • Malam

  1. Pencuci - Luminous Gel Oil Cleanser
  2. Krim malam - Advanced Renewal Cream ( Light )
  3. Serum - Activating Serum
  4. Vitamin C & E - Radiance C & E 
Toner , mask tak sempat guna sebab kalut dengan anak-anak." - Puan Fauziah Salleh
Kulit Cerah Dengan Youth Shaklee
Kulit Cerah Dengan Youth Shaklee

Berbeza sangat kan perubahan Puan Fauziah ini. Kulitnya lebih cerah dan sihat lepas konsisten guna Youth skincare Shaklee selama 2 tahun.

Full Set Youth ada :

  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Toner
  • Age Defense Moisturizer SPF 50
  • Advanced Renewal Cream ( Light )
  • Activating Serum
  • Radiance C & E
  • Hydrating Gel Mask
Baca juga :


Keistimewaan Youth Shaklee :
  • Mempunyai kelulusan dari KKM
  • Skincare organik 100% vegan. 
  • Bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya yang biasa digunakan dlam skincare
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Tidak menyumbatkan liang pori
  • Diuji oleh Pakar Kulit dan Pakar Mata
  • Hasil kajian klinikal selama 8 tahun
Youth bukan sahaja mampu meningkatkan kesihatan kulit secara dramatik malah ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda

Jika ada yang nak cuba Youth dari Shaklee, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog :)

12 comments:

  1. menarik ni :) btw saya jalan and follow sini ye #69

    https://sayesyadiya.blogspot.com/2020/09/feelingirldress-serve-best-outfit.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. terima kasih dik sudi singgah blog akak :)

      Delete
  2. waaahhhh seriouslyyyyyy putih like this ! i want to tryyy

    ReplyDelete
  3. wow sgt perubahan tu..ketara..2 tahun konsisten..terbaik!

    ReplyDelete
  4. memang ada perubahan yang jelas ... kulit jadi cerah dan sekata

    ReplyDelete
  5. Bagusnya. Nampak kesan positif pemakaian produk tu.

    ReplyDelete
  6. wah ketara betul before after tu :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.