Friday, 22 January 2021

Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Kuatkan Sistem Imun

Vitamin C diakui banyak kepentingannya pada tubuh badan kita. Salah satu fungsi paling penting vitamin C adalah menyokong dan menguatkan sistem imun kita. 

Mereka yang ada bekalan vitamin C mencukupi di dalam badan akan mampu mencegah sebarang jangkitan kuman dan bakteria berbanding mereka yang kekurangan vitamin C.

Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Kuatkan Sistem Imun
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Kuatkan Sistem Imun
" Saya baru je start makan Vitamin C ni. Tapi saya perasan yang kesihatan saya lebih baik dari sebelum. Ada masa pagi-pagi saya rasa selsema dan bersin tapi selepas saya makan alhamdulillah selsema saya hilang dan sihat seperti biasa. Masalah gatal-gatal hidung ketika makan makanan yang pedas juga berkurangan " - Nurul Afiqah

Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Kuatkan Sistem Imun
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Kuatkan Sistem Imun
" Lepas 2 minggu amalkan Vita C Shaklee saya tersangat la jarang selsema. Demam lama-lama & sakit kepala lepas keluar dari tempat aircond pun dah tak ada. Bengkak tonsil dan ulser pun dah kurang. Jika rasa nak demam saya ambil Vita C. Alhamdulillah Allah izinkan tak jadi demam"- Natrah
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Kuatkan Sistem Imun
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Kuatkan Sistem Imun
" Saya sendiri makan Vita C Shaklee sepanjang mengandung dan sampai sekarang.Yang best imun saya kuat dan paling best imun anak pun juga kuat. Luka bersalin cepat baik dan luka sunat anak saya pun cepat sembuh. Tambahan lagi kulit muka licin mulus dan tiada lagi parut-parut jerawat lama.I love Shaklee " - Nurzhofiroh

Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Kuatkan Sistem Imun
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Kuatkan Sistem Imun
" Vita C Shaklee ini salah satu vitamin c yang terbaik dan penting lebih-lebih lagi time musim virus ini untukkuatkan sistem immune badan. Selain tu, Vita C ini sustainable release maksudnya bila kita makan ianya tak hilang terus dan sentiasa ada dalam badan".- Noor Faredzah
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Kuatkan Sistem Imun
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Kuatkan Sistem Imun
" Phyzha start consume Vitamin C Shaklee ini pada 2016. Dulu Phyzha mudah sangat demam, selsema dan batuk. Bila konsisten consume Vita C Shaklee, Pyzha jarang sangat demam, batuk dan selsema. Phyzha juga dah tak bersin waktu pagi dan tona kulit semakin sekata dan cerah berseri-seri. Thank you Vitamin C Shaklee " - Nur Hafizah
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Kuatkan Sistem Imun
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Kuatkan Sistem Imun
" Zara cuma consume apa yang Zara perlu je. Contohnya, Vita C Shaklee ini bukan Zara sorang yang consume, malah satu keluarga Zara ambil. Sebab nak tingkatkan sistem imun. Kalau siapa kerap sangat demam, batuk dan selsema memang patut sangatlah dapatkan Vita C Shaklee ni " - Siti Zaharah
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Kuatkan Sistem Imun
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Kuatkan Sistem Imun
" Kami satu keluarga makan Vita-C Shaklee. Saya dan suami makan sebiji sehari. Anak kami yang berumur 11 tahun pula akan makan sebiji bila nampak tanda-tanda nak selsema atau demam. ALHAMDULILLAH biasanya tak jadi demam dan kalau selsema pun, cepat baik. Vita C Shaklee ini immune booster kami sekeluarga" - Norliyana
Boleh beli Vita-C Shaklee sendiri di sini : Beli dan join ahli
Atau ingin dapatkan produk Shaklee yang lain atau sebarang pertanyaan mengenai Shaklee ? Boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog :)









6 comments:

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.