Wednesday, 14 April 2021

Resepi Cinch Shake Shaklee Kenyang Lebih Lama

Resepi Cinch Shake Shaklee Kenyang Lebih Lama | Cinch Shakee Shaklee agak femes bulan Ramadhan tahun ini. Mana taknya selain Cinch Shake ada promosi , ramai yang telah mencuba Cinch Shake memberi feedback berat badan mereka turun dan ada juga yang alami ichloss.

Kak shima kongsikan resepi Cinch Shake untuk anda cuba.

Cinch Shake Smootie Chocolate + Strawberry

Resepi Cinch Shake Shaklee Kenyang Lebih Lama
Resepi Cinch Shake Shaklee Kenyang Lebih Lama

Bahan-bahan :-
  • 2 scoop Cinch Shake Chocolate
  • 1 cawan buah strawberry segar
  • 1 cawan ( 250ml ) susu segar
  • Sedikit chocolate chip ( hiasan )
Cara-cara penyediaan :-
  • Masukkan kesemua bahan di dalam blender dan kisar sehingga halus
  • Tuangkan ke dalam gelas
  • Hiaskan dengan chocolate ship

Cinch Shake Smootie Chocolate + Pisang


Resepi Cinch Shake Shaklee Kenyang Lebih Lama
Resepi Cinch Shake Shaklee Kenyang Lebih Lama

Bahan-bahan :-
  • 2 scoop Cinch Shake Chocolate
  • 3 - 5 biji buah kurma
  • 1 biji pisang
  • 1 cawan ( 250ml ) susu segar
  • Beberapa ketul ais
Cara-cara penyediaan :-
  • Masukkan kesemua bahan di dalam blender dan kisar sehingga halus
  • Tuangkan ke dalam gelas
  • Sedia dihidang bersama juadah lain
Cinch Shake Smootie Cafe Latte + Kurma

Resepi Cinch Shake Shaklee Kenyang Lebih Lama
Resepi Cinch Shake Shaklee Kenyang Lebih Lama

Bahan-bahan :-
  • 2 scoop Cinch Shake Cafe Latte
  • 3 - 5 biji buah kurma
  • 1 cawan ( 250ml ) susu segar
  • Beberapa ketul ais
Cara-cara penyediaan :-
  • Masukkan kesemua bahan di dalam blender dan kisar sehingga halus
  • Tuangkan ke dalam gelas
  • Sedia dihidang bersama juadah lain

Cinch Shake Smootie Cafe Latte + Susu Segar

Resepi Cinch Shake Shaklee Kenyang Lebih Lama
Resepi Cinch Shake Shaklee Kenyang Lebih Lama
Bahan-bahan :-
  • 2 scoop Cinch Shake Cafe Latte
  • 1 cawan ( 250ml ) susu segar
  • Beberapa ketul ais
Cara-cara penyediaan :-
  • Masukkan kesemua bahan di dalam blender dan kisar sehingga halus
  • Tuangkan ke dalam gelas
  • Sedia dihidang bersama juadah lain
Ingin tahu detail mengenai Cinch Shake Shaklee Atau ingin dapatkan produk Shaklee yang lain atau sebarang pertanyaan mengenai Shaklee ? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog :)

Untuk dapatkan lebih penjimatan, boleh mendaftar sebagai ahli dengan  klik di sini untuk cara daftar ahli Shaklee.













19 comments:

  1. Petang² macam ni, tengok air memang mengeliurkan...😋

    ReplyDelete
  2. Sedapnyaa cinch 🤤🤤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan g dapur pulak pasni 😅😅

      Delete
  3. wah terlihat sangat segar dan simple recipenya...aku akan coba praktikkan di rumah untuk berbuka nanti. Terima kasih resepnya Kak :)

    ReplyDelete
  4. huaaa pagi pagi ni tgk ni, terliur kak shimaaaaa :(

    ReplyDelete
  5. Nampak menyelerakan. Memang ada rasa hendak cinch.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba NA. Banyak feedback kata best sangat consume time pose ini :)

      Delete
  6. wow macam macam boleh buat eh! menarik 😍

    done follow sini, salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah boleh pelbagaikan resepi cinch shake.

      terima kasih sudi follow blog ini :)

      Delete
  7. Alamak,sedapnya kak 😋

    ReplyDelete
  8. gabungan shake yg padu patut boleh mengenyangkan

    ReplyDelete
  9. Dah lah sedap sedap... penuh khasiat pula tu😊

    ReplyDelete
  10. uiii macam sedap ja
    ada juga terbeli shaklee ni nanti haha

    ReplyDelete
  11. wow banyaknya resepi smoothies. berkhasiat pula tu. memang patut cuba

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.