Sunday, 26 September 2021

Testimoni Hero Kiddo Shaklee

Hero Kiddo produk terbaru dari Shaklee dirumus khas untuk kanak-kanak. Ramai yang teruja nak cuba produk ini termasuklah ibu ayah.

Jom kita tengok apa kata mereka mengenai Hero Kiddo 

Testimoni Hero Kiddo Shaklee

1. Diri sendiri pun konon nak rasa 1 termakan 2 Hero Kiddo

Testimoni Hero Kiddo Shaklee

2. Rasa sedap rasa anggur. Takde rasa ubat

Testimoni Hero Kiddo Shaklee

3. Anak-anak suka makan. Menangis nak lagi hehehe

Testimoni Hero Kiddo Shaklee

4. Anak-anak suka, sedap sangat. Kena kawal nanti cepat habis hihihi

Testimoni Hero Kiddo Shaklee

4. Tak puas hati makan sehari satu Hero Kiddo je

Testimoni Hero Kiddo Shaklee

Hero Kiddo Shaklee ini boleh jadi jajan yang sihat buat anak-anak kita. Ianya gummy berbentuk bear ada Vitamin C, Vitamin D, zink dan elderberry yang bagus untuk kesihatan terutamanya dalam meningkatkan kesihatan kita.

Testimoni Hero Kiddo Shaklee


Untuk dapatkan Hero Kiddo Shaklee pada harga LEBIH JIMAT, boleh join ahli dengan klik sini :)

Boleh juga hubungi kak shima di 012-2043175 untuk belian atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog ini:)














 

2 comments:

  1. Wow gummy.. memang seronok la budak2 dpt makan vitamin

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.