Promosi Set Rahmah Shaklee | Bagi menyahut saranan kerajaan supaya menyediakan set rahmah yang mampu dimiliki oleh semua, bulan April ini Shaklee mengadakan Promosi Set Rahmah Shaklee yang sangat berbaloi untuk digrab oleh anda.
Jom kita tengok Set Rahmah Shaklee.
Promosi Set Rahmah Shaklee
Ada 2 pilihan untuk set ini yang anda boleh pilih iaitu
Set A : ESP + Vitamin C
Beli set ini pada hanya RM99. Anda layak dapat :
- PERCUMA keahlian Shaklee bagi yang belum mendaftar ( jimat RM35 )
Harga asal set ini adalah RM 288.00 ( ESP RM173 , Vitamin C RM115 ). Bila promosi set rahmah, dua-dua ini hanya RM99. Murah sangat kan :)
Kebaikan ESP Shaklee Untuk Kulit Cantik
1. Protein sangat penting bagi kulit. Ia bantu membina kulit baru yang lebih sihat dan kuat. Ia merupakan blok asas untuk kulit. Kulit kita bertukar sel yang baru setiap 21 hari.
2. Membantu meningkatkan keanjalan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen.
3. Membantu mengekalkan air dalam sel kulit , memastikan penghidratan dan kelembapan kulit yang optimum
4. Menambah baik penampilan keseluruhan kulit dengan mencegah proses penguraian kolagen dan elastin
5. Mencerahkan pigmentasi untuk kulit yang cantik dan berseri
Set B : 2 ESP + 2 Vitamin C
Beli set B ini dengan HANYA RM188. Dapat :
- FREE keahlian +
- FREE postage jugak
Kebaikan Vitamin C Shaklee Untuk Kulit Cantik
1. Membantu dalam penghasilan kolagen. Untuk pengetahuan semua, kolagen dalam badan kita makin berkurang bila umur meningkat.
2. Menghalang pembentukan pigmentasi sebab utama berlakunya jeragat
3. Mengawal dan mengecutkan jerawat
4. Mencerahkan kulit secara semulajadi
5. Mengurangkan kedutan, melegakan kulit yang kering dan kasar
Berminat nak dapatkan Promosi Set Rahmah Shaklee untuk tampil cantik dan menawan di hari raya? Boleh hubungi kak shima dengan klik sini :)
Untuk lebih penjimatan, boleh daftar sendiri sebagai ahli Shaklee dengan klik sini
0 Comments
Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)