Thursday, 29 November 2018

Testimoni Youth Shaklee Untuk Kulit Berjerawat

Testimoni Youth Shaklee Untuk Kulit Berjerawat

Testimoni Youth Shaklee Untuk Kulit Berjerawat - Puan Noor Zawani Suhaimin





Testimoni Pengguna YOUTH Skincare Shaklee
Puan Noor Zawani Suhaimin ( klik sini untuk link FB )

Gambar Sebelum

  • Diambil pada Mac 2018
  • Belum guna Youth Shaklee
  • Kulit muka memang banyak ditumbuhi jerawat
  • Dah jumpa pakar kulit , buat rawatan kulit sampai habis beribu-ribu ringgit tapi hasilnya sama TETAP BANYAK JERAWAT
Masa ini konfiden level memang xde , nak keluar rumah pun malu sebab nanti mesti ada yang tegur dan pandang semacam aje.

Gambar Selepas
  • April 2018 mula berkenalan dengan Youth Shaklee
  • Masa mula-mula pakai terasa juga perubahannya tetapi slow dan steady je

Antara perubahan yang beliau dapat :

🔘 Jerawat yang menimbun dulu alhamdulillah dah hilang
🔘 Kulit kemerah-merahan dulu pun dah lesap
🔘 Parut-parut kesan jerawat yang banyak tu pun dah beransur hilang
🔘 Kulit nampak lebih cerah dari sebelumnya
🔘 Jeragat pun makin pudar
🔘 Pores makin mengecil
🔘 Kulit muka dah kurang berminyak
🔘 Kulit lebih lembut dan licin

Kenapa YOUTH patut jadi pilihan anda?


Testimoni Youth Shaklee Untuk Kulit Berjerawat

Youth Shaklee Untuk Kulit Berjerawat


  • 100% VEGAN berasaskan tumbuhan
  • Diuji oleh Pakar Kulit Dermatologist
  • Diuji oleh Pakar Mata Oftalmologist
  • Non-Comedogenic - tidak menyumbatkan liang pori-pori
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Tidak diuji ke atas haiwan
  • 100% wanita yang menggunakan Youth  telah dibuktikan secara klinikal  memiliki kulit yang kelihatan lebih muda
  • 2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda iaitu 10 tahun lebih muda
  • YOUTH Skincare terbukti SELAMAT , BERKESAN DAN SEMULAJADI


Untuk sebarang pertanyaan boleh contact kak shima yer. Hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sini. InsyaAllah kak shima sedia membantu.

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan.

Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.