Thursday, 29 November 2018

Testimoni Youth Shaklee Untuk Kulit Berjerawat

Testimoni Youth Shaklee Untuk Kulit Berjerawat

Testimoni Youth Shaklee Untuk Kulit Berjerawat - Puan Noor Zawani Suhaimin





Testimoni Pengguna YOUTH Skincare Shaklee
Puan Noor Zawani Suhaimin ( klik sini untuk link FB )

Gambar Sebelum

  • Diambil pada Mac 2018
  • Belum guna Youth Shaklee
  • Kulit muka memang banyak ditumbuhi jerawat
  • Dah jumpa pakar kulit , buat rawatan kulit sampai habis beribu-ribu ringgit tapi hasilnya sama TETAP BANYAK JERAWAT
Masa ini konfiden level memang xde , nak keluar rumah pun malu sebab nanti mesti ada yang tegur dan pandang semacam aje.

Gambar Selepas
  • April 2018 mula berkenalan dengan Youth Shaklee
  • Masa mula-mula pakai terasa juga perubahannya tetapi slow dan steady je

Antara perubahan yang beliau dapat :

🔘 Jerawat yang menimbun dulu alhamdulillah dah hilang
🔘 Kulit kemerah-merahan dulu pun dah lesap
🔘 Parut-parut kesan jerawat yang banyak tu pun dah beransur hilang
🔘 Kulit nampak lebih cerah dari sebelumnya
🔘 Jeragat pun makin pudar
🔘 Pores makin mengecil
🔘 Kulit muka dah kurang berminyak
🔘 Kulit lebih lembut dan licin

Kenapa YOUTH patut jadi pilihan anda?


Testimoni Youth Shaklee Untuk Kulit Berjerawat

Youth Shaklee Untuk Kulit Berjerawat


  • 100% VEGAN berasaskan tumbuhan
  • Diuji oleh Pakar Kulit Dermatologist
  • Diuji oleh Pakar Mata Oftalmologist
  • Non-Comedogenic - tidak menyumbatkan liang pori-pori
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Tidak diuji ke atas haiwan
  • 100% wanita yang menggunakan Youth  telah dibuktikan secara klinikal  memiliki kulit yang kelihatan lebih muda
  • 2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda iaitu 10 tahun lebih muda
  • YOUTH Skincare terbukti SELAMAT , BERKESAN DAN SEMULAJADI


Untuk sebarang pertanyaan boleh contact kak shima yer. Hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sini. InsyaAllah kak shima sedia membantu.

0 comments:

Post a comment

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.