Friday, 25 January 2019

Testimoni Kulit Terbakar



Hari ini kak shima nak kongsi testimoni Master Shaklee iaitu Master Amir Marzuki dalam susur galur kak shima. Kiranya kak shima pangkat piut pada Master Amir Marzhuki. Jauh kan pangkat tu hehehe..

Testimoni Kulit Terbakar
Mangsa : Amir Marzhuki

Kali ni Amir nak share pengalaman sendiri, kulit melecur terkena api pada hari ke-4 Ramadhan 2015.

Ketika baru sahaja terkena api, wife Amir bantu letakkan Basic H pada tempat terbakar. Kesemua tempat yang disapu Basic H, Alhamdulillah, kulit tidak menggelembung dan tidak meninggalkan parut.

Amir kena warded di hospital hanya 1 malam sahaja.

Selepas pulang ke rumah, terus consume produk Shaklee secara konsisten. Diantaranya ialah produk ESP, Vitamin C, Vitamin E, Alfalfa, Zinc, Kolagen, Ostematrix, Performance Drink.

Selepas pulang ke rumah, Amir terus amalkan secara konsisten:

1) Vitamin C 4 biji, Vitamin E 2 biji untuk membantu memulihkan sel-sel kulit

2) Ostematrix
4-6 biji sebagai penganti pain killer Amir sebab masih terasa sakitnya

3) Collagen Powder
1 sachet pagi dan 1 sachet sebelum tidur bagi membantu melembapkan kulit dan melicinkan juga

4) Zinc
2-3 biji bagi membantu merawat luka melecur

5) Alfalfa
5-10 biji bagi mengawal tahap kegatalan dikawasan melecur

6) ESP & Performance Drink
2 kali sehari bagi membekalkan protein untuk badan disamping tidak bagi terhidrat



Alhamdulillah, masa raya 2015 tu..Wajah Amir memang tak nampak macam pernah terbakar pun :)

Testimoni Kulit Terbakar

Testimoni Kulit Terbakar


Alhamdulillah. Pernah jumpa Master Amir Marzhuki face to face baru-baru ini. Memang tak nampak pun kesan terbakar tu.

Boleh hubungi kak shima untuk tahu lebih lanjut mengenai produk Shaklee :)


 Hubungi :


2 comments:

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan.

Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.