Thursday, 21 March 2019

Koleksi Testimoni Ostematrix



Koleksi Testimoni Ostematrix

Koleksi Testimoni Ostematrix

Koleksi Testimoni Ostematrix

Koleksi Testimoni Ostematrix - Pengganti susu

" Saya pun tak boleh minum susu, tu yang hari-hari ambil Oste. Pernah tak makan Oste 3 - 4 hari, terus rasa sakit lutut bila turun naik tangga, start rasa sakit pinggang. Dah kena macam tu, terus tak tinggal Oste lagi dah. Vitamin wajib telan hari - hari ".


Koleksi Testimoni Ostematrix

Koleksi Testimoni Ostematrix - Senggugut dah berkurangan

Memang ambil Oste, cuma lately ni tak ambil dah. Last ambil bulan 3 ari tu, nanti nak telan jugak, Sebab tengah try yang lain, tak tau yang mana 1 kurangkan period pain. Oste atau Alfafa..hihihi . Dulu senggugut  agak mencabar sikit .. siap MC hari ke-2 sekarang dahkurang dah. Shaklee memang sangat membantu dengan izin Allah jugak.



Koleksi Testimoni Ostematrix

Koleksi Testimoni Ostematrix - Mak tak sakit - sakit lutut dan tiada lagi sembelit

Aritu kan aku beli 2 botol Oste , mak ngadu sakit lutut dan sembelit. Aku bagi kat dia 1 botol , lepas 3 hari dia cakap sembelit dia dah hilang. Kalu dulu nak membuang,  ada je sambungan, kadang - kadang 3 kali masuk toilet baru ok. Sekarang bangun pagi je terus ke toilet. Alhamdulillah sembelit dah hilang, ini dia dok syorkan kat biras dia yang ada masalah sembelit untuk cuba.

Koleksi Testimoni Ostematrix

Koleksi Testimoni Ostematrix - Senang bangun. Rasa Segar

Alhamdulillah baik. Kesan dia pada saya agak bagus. Sebelum ini bangun pagi mesti rasa ngantuk lagi. Lepas guna OsteMatrik , tak malas nak bangun pagi. Rasa segar


Koleksi Testimoni Ostematrix

Koleksi Testimoni Ostematrix - Badan rasa fresh. Mesti ke toilet dulu

Bangun pagi rasa fresh dan mesti ke toilet dulu selepas amalkan OsteMatrix









0 comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)