Saturday, 2 November 2019

Promosi Shaklee November 2019


Promosi Shaklee November 2019
Promosi Shaklee November 2019

Alhamdulillah. Dah masuk bulan baru bulan November.  Setiap awal bulan pasti kak shima teruja nak kongsi dengan korang  promosi Shaklee.

Jom kita tengok Promosi Shaklee November 2019.

Promosi 1 - Energizing Soy Protein

Ramai yang menunggu promosi ESP. Yeay!  Ada 2 pilihan :

  • Beli 2 ESP diskaun 5% atau
  • Beli 6 ESP dapat FREE 1 ESP 

Promosi Shaklee November 2019
Promosi ESP


Esp Shaklee best sebab :
.
1. Senang dan mudah untuk disediakan
2. Mengenyangkan dan kawal selera makan
3. Beri tenaga segera dan berpanjangan
4. Rendah lemak dan sifar kolesterol
5. Dapat bonus macam-macam
- kulit makin cerah
- kulit kurang berminyak senang nk pakai makeup
- tona kulit makin sekata
- jerawat jarang muncul
- kulit anjal
- rambut kurang gugur
- kuku makin sihat
- takde gastrik dah
- badan makin slim
- parut strech mark hilang
- awet muda

Baca :



Promosi 2 - Zinc Plus





Promosi 3 - YOUTH Trial Set


Promosi Shaklee November 2019
Promosi YOUTH Trial Set

Ada 2 pilihan untuk miliki YOUTH Trial Set ini

  • Pilihan 1 - Beli YOUTH Trial Set pada harga RM297
  • Pilihan 2 - Beli mana-mana produk YOUTH dan cukupkan 200 point dalam satu resit , anda berpeluang memiliki YOUTH Trial Set pada harga RM85


KeUNIKan  YOUTH Travel Set & Travel Case :

- mudah dibawa kemana-mana
- ringan, tak perlu bawa whole set
- Travel Case ini keras jadi Travel Set tak mudah penyek
- didatangkan dalam beg lutsinar
- boleh dibawa masuk dalam penerbangan kerana ianya dalam kuantiti yang kecil kurang dari 100ml


Promosi Shaklee November 2019
Promosi YOUTH Trial Set


Promosi Shaklee November 2019
Promosi YOUTH Trial Set

Promosi Shaklee November 2019
Besar tapak tangan je Travel Case ni



Promosi 4 - Program Prove It, Live It & Share It

Program ini sebenarnya menawarkan Cleanse Set di mana korang berpeluang menjana pendapatan di samping dapat mengekalkan kesihatan pada tahap yang optimum. 

Terdapat 2 pilihan set di dalam program ini.

  • Jom Detox Set
  • Jom Vivix Set

Promosi Shaklee November 2019
Boleh pilih Jom Detox Set @ Jom Vivix Set



Keistimewaan Program Prove It, Live It & Share It
  • Bantu detoks sistem tubuh badan kita
  • Penyerapan nutrien lebih baik
  • Dapat  Cash Reward - Setiap ahli baru daftar di bawah kita, kita akan dapat cash reward RM25 seorang

Fungsi setiap produk di dalam Jom Detox Set dan Jom Vivix Set ❤

Promosi Shaklee November 2019
Jom Detox Set


Promosi Shaklee November 2019
Jom Vivix Set



Nak tahu lebih lanjut mengenai promosi bulan ini atau produk Shaklee yang lain?  Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 atau klik saja ikon whatsapp di sebelah kiri blog ini yea :)

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan.

Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.