Sunday, 3 May 2020

Testimoni Set Hamil Shaklee

Seronok bila dapat testimoni yang rata-ratanya positif dari rakan-rakan yang mengamalkan Set Hamil Shaklee. Jom kita tengok apa kata mereke mengenai Set Hamil dan Berpantang Shaklee

Testimoni Set Hamil Shaklee 
Badan tak lesu, bangun pagi tak lenguh dan bertenaga. Muka pun tak pucat

" Bdn tak lesu, bangun pagi pn tak rasa lenguh2 badan..lebih bertenaga. Kulit pn x kusam, muka tak pucat. Mase nak bersalin tu memang bertenaga betul. Kak rini bleeding tapi nurse pelik nape x pening atau pucat muka. Sblm masuk labour room minum esp dlu. Alhamdulillah x de kena jahit pun ". Puan Hazarini

Testimoni Set Hamil Shaklee
HB cantik, kulit makin cerah, kejang otot tiada. Membuang pun senang 

Testimoni Set Hamil Dan Berpantang Shaklee
Testimoni Set Hamil  Shaklee
" Mengandung kali ini saya teringin cuba Set Hamil Shaklee. Memang terasa sangat kelainananya.Hb saya okay. Kulit makin cerah.Kejang otot pun tak ada. Membuang pun senang". Puan Jaleha dari Sarawak
Testimoni Set Hamil Shaklee
Berat naik terkawal, tak sembelit dan kejang kaki. Result HB pun maintain

Testimoni Set Hamil Dan Berpantang Shaklee
Testimoni Set Hamil Shaklee
" Berat badan naik terkawal, tak sembelit & kejang kaki. Sakit pinggang tak sekerap dulu. Emosi sentiasa stabil even mengurus rumahtangga & kerenah anak kecil. Migraine tak menyerang. Paling ketara result HB saya sentiasa maintain, kulit sememangnya lembap sentiasa & berseri-seri ". Puan Noorazlina dari Changlun
Testimoni Set Hamil Shaklee 
HB cantik sewaktu mengandung anak ke 2


Testimoni Set Hamil Dan Berpantang Shaklee
Testimoni Set Hamil  Shaklee

" Alhamdulillah. Sepanjang ngandung ke-2 memang sepenuhnya makan Shaklee. Bilag cek darah 12.5. Nurse tanya makan ubat apa, kita jawab Shaklee je. Bagus sebab darah elok ( nurse tu tak tau Shaklee tu apa ..). Bila wat mgtt sebelum 4.5 dah minum air gula 4.8. Seronok sebab anak 1st dulu tak pernah cecah angka 4. Semuanya atas 4 sampai kena wat mgtt 5 kali ".
Jika korang ingin mencuba Set Hamil Shaklee atau produk Shaklee yang lain atau proses pendaftaran keahlian Shaklee, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik saja ikon whatsapp di sebelah kiri bio :)










4 comments:

  1. Sape yang merancang untuk hamil atau sedang hamil. Elok sangat ambil set hamil shaklee ni. Tengok feedback, rata² nya berpuas hati.

    Cepat² contact kak Shima ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ruby

      Sapa-sapa yang ingin cuba Set Hamil Shaklee, boleh contact kak shima yea :)

      Delete
  2. Ada juga set untuk hamil.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.