Thursday, 7 May 2020

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit


Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit
Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit
Radikal bebas antara punca utama kerosakan kulit. Ianya menyebabkan kolagen berkurangan dan tanda-tanda penuaan seperti garis halus, kedutan dan kulit kendur akan mulai kelihatan.  

POLIFENOL antioksidan di dalam Vivix menggalakkan penghasilan sel kulit yang sihat dan berseri-seri.


Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit
Testimoni Vivix Shaklee Puan Abby Misaha
" Husband ambil Vivix gak. Wow! Kulit muka memang semakin halus, sebelum ini lubang-lubang bekas jerawat tu ketara sangat tapi bila dah ambik Vivix, lubang2 tu semakin kecut, garis2 halus kat muka pun dah berkurang, kulit lebih anjal.
Jelesnya. Saya breastfeeding. Boleh buat maskerkan. Tapi, malas la pula. Huhu"
Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit
Testimoni Vivix Emma Maembong
"Thanks sebab kenalkan produk kecantikan dan kesihatan ni, rasa macam pati ribena. Kesan dalam 24 jaam kulit jai glowing dan rasa segar!"

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit
Testimoni Vivix Shaklee Puan Fazira Aziz
" Saya dah masuk botol ke 2 Vivix. Obvious part dengan kulit saya, moist & nampak halus je especially kulit kat wajah. Ira juga try makan untuk rambut gugur sebab gugur banyak, even tak buat treatment, dah kurang gugur..hihi
Alhamdulillah, senang makan Vivix ni sebab sekali suap je untuk total wellness".

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit
Testimoni Vivix Shaklee Rita Rudaini
" Sblm tido wajib ambik Vivix dulu. Nak tau khasiat Vivix? Mmmmm banyak sangat!!! Salah satu detox darah, walaupun harga Vivix agak mahal tp memang SGT BERBALOI!! Org ckap duit bole cari kann..kesihatan tu penting..cegah sebelum terlambat..sekali ambik Vivix, anda akn rasa perubahan..insyaAllah dengan izinNya"
Baca juga :

VIVIX : Segalanya Mengenai Sirap Merah Shaklee

Jika korang ingin mencuba Vivix Shaklee atau produk Shaklee yang lain atau ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee, boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik saja ikon whatsapp di sebelah kiri bio :)



8 comments:

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.