Monday, 16 November 2020

Testimoni Alfafa Complex Shaklee


Testimoni Alfafa Complex Shaklee

1. Simptom Resdung, Gatal Mata & Hidung Berair Hilang

Testimoni Alfafa Complex Shaklee
Testimoni Alfafa Complex Shaklee

"Dulu saya kerap sakit terutama demam dan selsema. Kalau dah demam, sampai tak boleh bangun teruknya. Saya juga ada resdung menyebabkan mata saya selalu gatal, hidung kerap berair.

Lepas jumpa dengan Shaklee dan konsisten ambil Vitamin C, Alfafa, ESP dan B-Complex, selain kulit semakin cantik, kesihatan saya makin baik. Mata tak lagi gatal bengkak dan hidung dah stop berair. Fuhh aman hidup tak payah asyik nak spare tisu aje dekat tangan."  Ummi Nurhidayah
2. Resdung Hilang, Muka Pun Dah Tak Kusam

Testimoni Alfafa Complex Shaklee
Testimoni Alfafa Complex Shaklee

" Disebabkan resdung yang teruk, saya mula consume Alfafa dan Vit C. Tak lama nampak perubahan ketara, tiada lagi gatal hidung, tiada lagi pantang dah boleh makan ayam dan seafood.

Kulit muka pun dah tak kusam, paling best dah susah nak naik jerawat"Pn Siti Amaliahtun Shaleha.
3. Susu Semakin Bertambah Selepas 3 Hari Consume Alfafa

Testimoni Alfafa Complex Shaklee
Testimoni Alfafa Complex Shaklee

" Thank you Yong, cara makan tu. Info untuk orang baru. Ada perubahan, susu makin banyak. Dulu anak nangis bila menyusu, rasa sikit time menyusu.

3 hari ni, takde masalah. Anak tak meragam lagi. Excited sangat sebab ingat nak kena makan ubat.

Bagus Alfafa ni sebab susu nampak putih pekat,lambat betul kenal Shaklee ni.Patut ambil set lepas bersalin ni awal-awal lagi. Alhamdulillah"
4. Susu Badan Makin Banyak Sebagai Persiapan Nak Ambil Anak Angkat

Testimoni Alfafa Complex Shaklee
Testimoni Alfafa Complex Shaklee

" Alhamdulillah. Bergenang air mata Lynd bila salah seorang customer send gambar ini.

Rasa sangat tacing dengan semangat akak ini. Beliau dalam usaha dan persiapan untuk menyambut anak angkat dan berazam untuk menyusukan sendiri bayi tersebut.

2 bulan sebelum ini dia contact Lynd untuk beli Set Menyusu Shaklee dan beliau terus join ahli untuk dapatkan harga ahli.

Ya Allah, mulia hati beliau yang sanggup berusaha dan ikhtiar untuk menyusukan bakal baby baru nanti. Lynd tahu bukan mudah, tapi Lynd yakin Allah ambil usaha akak sebagai saham di akhirat nanti.

Bertuah bakal baby nanti dapat ibu yang cekal dan kental. Good luck dan tahniah kak".

 5. Susu Banyak, Rasa Craving Makin Kurang Dan Perut Mudah Lawas

Testimoni Alfafa Complex Shaklee
Testimoni Alfafa Complex Shaklee

" Susu dah ok balik. Tapi ada 1 hari tu terperasan sendiri tghari makan 1 pinggan je. Dah kurang rasa nak mengunyah lepas makan. Rasa kenyang. Dan pembuangan memang lancarlah".
6. Tiada Gastrik, Badan Bertenaga Dan Angin Dalam Badan Dah Makin Kurang

Testimoni Alfafa Complex Shaklee
Testimoni Alfafa Complex Shaklee

7. Mudah Lawas,Sakit Tumit Dan Kebas Jari Dah Hilang

Testimoni Alfafa Complex Shaklee
Testimoni Alfafa Complex Shaklee

"Ok,pagi-pagi lawas air besar. Sakit tumit dan kebas-kebas jari tu dah hilang. Hari tu 3 hari selepas makan, jadi cirit-birit. Najis jadi warna kuning lembut. Lepas tu dah ok". 
Boleh beli Alfafa Complex Shaklee sendiri di sini : Beli dan join ahli
Ingin dapatkan produk Shaklee yang lain? Boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog :)








 

16 comments:

  1. Alhamdulillah. Setiap penyakit ada ubatnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Kak Amie. Kita sebagai hambaNya ikhtiar ikut mana yang serasi dengan kita kan :)

      Delete
  2. thank you sharing info shaklee ni kak shima

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, bagus akak yang berikhtiar tu :)

    ReplyDelete
  4. Wow, produk yang sangat berguna, terima kasih atas maklumatnya

    ReplyDelete
  5. salah satu produk utk dicuba kalau ada masalah2 di atas. nice info :)

    ReplyDelete
  6. alfafa sangat bagus.. kalau kat negara omputih, alfafa ni ada je dlm masakan / makanan diorg :-)

    ReplyDelete
  7. love sangat dengan alfafa ni.. tak boleh miss dia :-)

    ReplyDelete
  8. Banyak kebaikan kalau consume Alfafa ni ye. Yang bagus memberi kesan, bagus amalkan :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.