Friday, 9 July 2021

Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Resdung

Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Resdung | Vitamin C boleh membantu mengatasi masalah resdung. Ianya antioksidan yang meningkatkan sistem imun badan seseorang sekaligus dapat mengelak dari masalah redung kembali berulang.

Jom kita tengok mereka yang berjaya kurangkan masalah resdung dengan Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Resdung

Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Resdung
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Resdung

" Kak Yatie ada masalah resdung yang teruk. Bertahun-tahun Kak Yatie ikhtiar, tapi tak terkesan sampai la jumpa Shaklee. Ambil supplemen Shaklee mula-mula sebab badan letih dan lesu, tak sangka pula resdung pun hilang. Kak Yatie ambil Vita-C. Alhamdulillah dah 5 tahun lebih dok amal Shaklee" 
- Zuriyati -
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Resdung
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Resdung

" Wani kenal Shaklee ni pada tahun 2007 dan start amalkan Vita C Shaklee untuk ikhtiar resdunga yang agak teruk waktu tu. Alhamdulillah banyak kebaikan yang Wani dapat. Sekarang ni boleh dikatakan 1 family besar Wani jatuh hati dengan Shaklee ni. Sebab apa? Sebab SELAMAT, TERBUKTI DAN BERKESAN " - Hazwani -
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Resdung
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Resdung

" Saya makan Vita C Shaklee dengan Alfafa Shaklee untuk resdung. Alhamdulillah, dah tak bersin dan gatal telinga waktu pagi. Dulu, tisu memang kawan baik! Alhamdulillah syukur. Terima kasih Vita C Shaklee " - Musliha
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Resdung
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Resdung

" Alhamdulillah sejak amalkan Vita C Shaklee, dah tak ada drama bersin, gatal mata, hidung tak selesa pagi-pagi. Resdung pun makin ok. Bonusnya, parut jerawat dah makin pudar! Kaki selfie macam saya tak perlu lagi pakai filter. Barulah self-esteem tu tinggi. Alhamdulillah " - Noor Aida
Untuk dapatkan lebih penjimatan, boleh mendaftar sebagai ahli dengan klik di sini untuk cara daftar ahli Shaklee.

Ingin dapatkan Vita C Shaklee atau produk Shaklee yang lain? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog :)





6 comments:

  1. Bagus dh ada produk utk resdung. Lama rasanya tak bersin hehe

    ReplyDelete
  2. Saya zaman sekolah dulu kerap selsema.. Bangun pagi saja selsema. Alhadulillah, kini tidak lagi.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.