Saturday, 13 February 2021

Testimoni Herbal Blend Cream

Herbal Blend Cream antara ' first aid item ' yang wajib ada dalam setiap rumah. 1 rumah = 1 tiub Herbal Blend Cream

Kak shima sendiri simpan 2 tiub Herbal Blend Cream di rumah. Senang bila ada kecemasan yang ringan. Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak.

Jom kita tengok testimoni Herbal Blend Cream

Testimoni Herbal Blend Cream
Testimoni Herbal Blend Cream
Ruam baby dah hilang 

Testimoni Herbal Blend Cream
Testimoni Herbal Blend Cream
Alhamdulillah berkesan sangat krim herbal blend Shaklee tu. Syukur baru masuk 3 hari pakai bersih.Jauh berkesan dari pelbagai krim dan rawatan akak cuba
Testimoni Herbal Blend Cream
Testimoni Herbal Blend Cream
Memang bagus sangat cream ini. Anak naik ruam keping-keping merah. Sapu sekejap jah hilang. Tak tinggal parut pulak tu. Ayah Dila sakit gatal-gatal sapu krim ini
Testimoni Herbal Blend Cream
Testimoni Herbal Blend Cream
Sejak pakai herbal blend tu, eczema dah berkurang, ruam-ruam merah tu pun berkurang. Masa eczema dengan ruam tu teruk, sehari dalam 5-6 kali sapu herbal blend sebab gatal sangat. Dalam seminggu ruam dengan eczema tu makin berkurang. So tak kisah dah nak pantang makanan laut sebab kalau gatal je boleh letak herbal blend.
Testimoni Herbal Blend Cream
Testimoni Herbal Blend Cream
Kesan gigitan serangga hilang dalam 2 hari.
Testimoni Herbal Blend Cream
Testimoni Herbal Blend Cream
Tapak kaki halus semula. Lecur minyak elok
Testimoni Herbal Blend Cream
Testimoni Herbal Blend Cream
Jerawat  surut dalam 1 hari
Testimoni Herbal Blend Cream
Testimoni Herbal Blend Cream
Ni tangan mak mertua saya terkena air panas. Sapu Herbal Blend Cream je. Tak sampai sebulan dah hilang parut, sapu bahagian yang kering. Kat kulit luar. Bahagian basah lap dulu bagi kering dan kerap sapu.

 

Ingin cuba Herbal Blend Cream krim pelbagai guna ini ? Atau ingin dapatkan produk Shaklee yang lain atau sebarang pertanyaan mengenai Shaklee ? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog :)

Untuk dapatkan lebih penjimatan, boleh mendaftar dengan bayaran yuran hanya RM35,  klik di sini untuk cara daftar ahli Shaklee.
 

 













4 comments:

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.