Thursday, 11 March 2021

Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Jerawat

Jerawat antara masalah yang sering dihadapi oleh kita semua. Dan vitamin yang selalu dikaitkan dapat membantu menyelesaikan masalah ini adalah Vitamin C.


Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Jerawat
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Jerawat


Vitamin C antara top seller di Shaklee. Ramai yang sukakannya sebab dengan pengambilan konsisten Vitamin C Shaklee, ia membantu menyelesaikan masalah jerawat.

Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Jerawat
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Jerawat

"Sejak saya amalkan Vita C Shaklee, kulit saya semakin baik. Jerawat jarang tumbuh dan tona makin sekata. Bonus pulak sistem imun semakin kuat. Kalau tak sebelum ini mesti mudah demam dan selsema. Alhamdulillah. " - Puan Irahartatik

Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Jerawat
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Jerawat

" Sejak mengamalkan vitamin c, jerawat dah malu nak naik kat muka saya. Masalah resdung saya juga selesai. Dah lupa bila last demam kalau tak setiap bulan wajib ke klinik sebab demam, selsema. Seafood pun dah boleh dinikmati dengan tenang tanpa risau" - Engku Shazatty
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Jerawat
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Jerawat

" Nana rajin buat mask Vita C memang tak tinggal lansung sampai sekarang. Nana ambil 2 biji pagi 2 biji malam. Muka Nana senang naik allergic yang jenis berdarah tu sakit dengan jerawat batu tak ada mata lagi. Nana tepek mask Vita C tu dekat kawasan teruk, 15 hari dah nampak kering & follow up 3 bulan fuhh hilang semua " - Hayana

Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Jerawat
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Jerawat

" Alhamdulillah, sejak amalkan Vita C Shaklee jerawat batu dah pergi jauh-jauh. Bila datang pun cepat je hilang. Jerawat tak sempat nak membesar macam dulu dan terus hilang. Terima kasih Vita C Shaklee " - Nurul Fatihah


Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Jerawat
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Jerawat

" Selepas bersalin kulit muka Faz makin kering & kusam. Faz ambil keputusan untuk consume Vita C Shaklee secara konsisten. Alhamdulillah sekarang ni suami beritahu " Sayang, B nampak ada perubahan kat kulit sayang & sayang makin ceria bertenaga." Kulit muka makin cerah, badan pun sihat bertenaga tak lesu macam dulu-dulu " - Nur Fazira


Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Jerawat
Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Jerawat

" Alhamdulillah sejak amalkan Vita C shaklee, dah tak ada drama bersin, gatal mata, hidung tak selesa pagi-pagi. Resdung pun makin ok. Bonusnya, parut jerawat dah makin pudar! Kaki selfie macam saya tak perlu lagi pakai filter. Barulah self-esteem tu tinggi. Alhamdulillah." - Noor Aida.

Ingin cuba Vitamin C Shaklee ini ? Atau ingin dapatkan produk Shaklee yang lain atau sebarang pertanyaan mengenai Shaklee ? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog :)

Untuk dapatkan lebih penjimatan, boleh mendaftar dengan bayaran yuran hanya RM35,  klik di sini untuk cara daftar ahli Shaklee.
 











10 comments:

  1. Bestnya kalau kulit kita cantik, bersih dan mulus!

    ReplyDelete
  2. Impian semua orang Amie hehehe

    ReplyDelete
  3. semua feedback memberangsangkan! betapa setiap org perlukan vitamin c bukan sahaja utk muka bebas jerawat tp jg utk kesihatan menyeluruh

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. muka abe kie x byk la jerawat. Masih terkawal..

    ReplyDelete
  5. Vit C memang bagus untuk kulit dan kesihatan. Senang ada supplement ready made untuk consume. Kalau nak harap ambil makanan yang ada vitamin C malas malas gitu kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Fizah. Nak cukupkan keperluan harian vitamin c , perlu in love dgn buah²an dan sayur²an.

      Saya ini agak memilih sikit bab ambil sayur²an. Tu yang ambil supplemen untuk cukupkan keperluan vitamin hehehe

      Delete
  6. smua orang nak kulit cantik kan.. so mmg sesuai shaklee ni

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.