Friday, 25 June 2021

Testimoni Set Kurus Shaklee : Hilang 14kg Dalam Masa 2 Bulan

 

Testimoni Set Kurus Shaklee : Hilang 14kg Dalam Masa 2 Bulan
Testimoni Set Kurus Shaklee : Hilang 14kg Dalam Masa 2 Bulan


Testimoni Set Kurus Shaklee : Hilang 14kg Dalam Masa 2 Bulan | Assalamualaikum n hai! Kali ini kak shima ingin kongsikan testimoni Ika yang berjaya turunkan berat badan dalam masa 2 bulan hanya dengan mengamalkan Set Kurus Shaklee.


Set Kurus Pilihan Ika - Cinch Shake, Omega Guard, Lecithin dan Alfafa

"Sarapan saya minum cinch tidak ambil sarapan lain dah. Tengah hari makan macam biasa tapi nasi suku. Lepas itu terus telan omega dan Alfalfa. Petang makan sebelum jam 7 kadang terlajak jam 8 jugak 🤣 Terus telan Lecithin pulak.

Bangun pagi bahagia sebab membuang 😜

Ada yang tanya jaga makan je ke? Exercise ada tak sis?

Exercise seminggu 2x. Saya buat tabata 5 set. Kalau hari2 mesti lagi laju turun. Sebab malas sama 😜" Ika.

Baca juga :

Testimoni Set Kurus Shaklee : Hilang 14kg Dalam Masa 2 Bulan
Testimoni Set Kurus Shaklee : Hilang 14kg Dalam Masa 2 Bulan

Untuk dapatkan lebih penjimatan, boleh mendaftar sebagai ahli dengan klik di sini untuk cara daftar ahli Shaklee.

Berminat nak cuba Set Kurus Shaklee ini ? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog :)


18 comments:

  1. bestnya kalau mau kurus ni senang ja

    ReplyDelete
  2. 14kg..byk tu..lepas ni fasa maintenance pula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fasa maintenance pun mencabar jugak hehehe :)

      Delete
  3. jeles tengok depa senang nau nak turun kilos..

    ReplyDelete
  4. KURUS N SIHAT ALHAMDULILLAH

    ReplyDelete
  5. singgah sini sekiranya tuan rumah sudi exchange bloglist.. https://www.jiwarosak.com/2021/06/kemaskini-exchange-bloglist-blog.html

    ReplyDelete
  6. Masa puasa hari tu saya first time cuba ESP, memang bestla. Tak rasa lapar dan boleh tahan nafsu nak makan. Terus hari-hari bancuh untuk minum sahur :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestkan ! pastu insyaAllah boleh kurangkan berat badan jugak :)

      Delete
  7. seronok bila baca testimoni gini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok tengok perubahan mereka yang berjaya :)

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.