Thursday, 29 November 2018

Testimoni Youth Shaklee Untuk Kulit Berjerawat

Testimoni Youth Shaklee Untuk Kulit Berjerawat

Testimoni Youth Shaklee Untuk Kulit Berjerawat - Puan Noor Zawani Suhaimin





Testimoni Pengguna YOUTH Skincare Shaklee
Puan Noor Zawani Suhaimin ( klik sini untuk link FB )

Gambar Sebelum

  • Diambil pada Mac 2018
  • Belum guna Youth Shaklee
  • Kulit muka memang banyak ditumbuhi jerawat
  • Dah jumpa pakar kulit , buat rawatan kulit sampai habis beribu-ribu ringgit tapi hasilnya sama TETAP BANYAK JERAWAT
Masa ini konfiden level memang xde , nak keluar rumah pun malu sebab nanti mesti ada yang tegur dan pandang semacam aje.

Gambar Selepas
  • April 2018 mula berkenalan dengan Youth Shaklee
  • Masa mula-mula pakai terasa juga perubahannya tetapi slow dan steady je

Antara perubahan yang beliau dapat :

🔘 Jerawat yang menimbun dulu alhamdulillah dah hilang
🔘 Kulit kemerah-merahan dulu pun dah lesap
🔘 Parut-parut kesan jerawat yang banyak tu pun dah beransur hilang
🔘 Kulit nampak lebih cerah dari sebelumnya
🔘 Jeragat pun makin pudar
🔘 Pores makin mengecil
🔘 Kulit muka dah kurang berminyak
🔘 Kulit lebih lembut dan licin

Kenapa YOUTH patut jadi pilihan anda?


Testimoni Youth Shaklee Untuk Kulit Berjerawat

Youth Shaklee Untuk Kulit Berjerawat


  • 100% VEGAN berasaskan tumbuhan
  • Diuji oleh Pakar Kulit Dermatologist
  • Diuji oleh Pakar Mata Oftalmologist
  • Non-Comedogenic - tidak menyumbatkan liang pori-pori
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Tidak diuji ke atas haiwan
  • 100% wanita yang menggunakan Youth  telah dibuktikan secara klinikal  memiliki kulit yang kelihatan lebih muda
  • 2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda iaitu 10 tahun lebih muda
  • YOUTH Skincare terbukti SELAMAT , BERKESAN DAN SEMULAJADI


Untuk sebarang pertanyaan boleh contact kak shima yer. Hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sini. InsyaAllah kak shima sedia membantu.
Continue Reading

Sunday, 25 November 2018

6 Sebab Kenapa Omega Guard Shaklee Patut Jadi Pilihan Anda


6 Sebab Kenapa Omega Guard Shaklee Patut Jadi Pilihan Anda

6 Sebab Kenapa Omega Guard Shaklee Patut Jadi Pilihan Anda


Sekarang ini ada banyak lambakan produk Omega 3 yang terdapat di pasaran sampaikan kita tak tahu nak pilih yang mana.

Kebetulan bulan ini promosi Omega Guard minyak ikan omega 3 Shaklee , jadi kak shima kongsikan dengan semua kenapa Omega Guard patut jadi pilihan anda.

Asid lemak omega 3 tidak dapat dihasilkan oleh badan. Jadi kita perlu mengambilnya dari sumber luar sama ada dari pemakanan kita atau dari supplemen untuk dapatkan kesihatan menyeluruh. Jom kita lihat sebab mengapa kita perlu pilih Omega Guard Shaklee sebagai bekalan omega 3 tubuh kita.

6 Sebab Kenapa Omega Guard Shaklee Patut Jadi Pilihan Anda

 6 Sebab Kenapa Omega Guard Shaklee            Patut Jadi Pilihan Anda

1. Penyulingan Molekul Tiga Peringkat untuk Ketulenan dan Kepekatan


Proses properitari ini memekatkan asid lemak omega 3 dan menyingkirkan komponen berbahaya seperti raksa , plumbum , arsenik . kadmium , dioxins dan bahan-bahan tercemar lain.

2.Minyak Ikan Yang Bergred Farmaseutikal

3. Mempunyai DHA dan EPA Yang Tinggi
1 sajian Omega Guard memberikan 990mg asid lemak Omega 3

4. Mengandungi 7 Spektrum Lengkap Omega 3 Tulen
Omega Guard ada DHA , EPA , ALA , HPA , ETA , DPA dan SDA kesemua spektrum omega 3 yang diperlukan oleh badan.

5. Bau Dan Rasa Kesan Hanyir Yang Minimum

6. Diiktiraf Oleh Friends Of The Sea
Ianya pengiktirafan kepada syarikat yang sentiasa memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti yang stabil untuk produk Shaklee tanpa menjejaskan alam sekitar

Pengiktirafan ini hanya boleh didapati sekiranya :

  • tangkapan ikan dilakukan pada kawasan yang sesuai
  • tidak menangkap ikan pada musim ikan bertelur


Jadi buatlah keputusan yang bijak dalam memilih minyak ikan omega 3.




Untuk sebarang pertanyaan boleh contact kak shima yer. Hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sini. InsyaAllah kak shima sedia membantu.

Continue Reading

Sunday, 18 November 2018

Tanda-tanda Awal Anda Mempunyai Kolesterol Tinggi


Tanda-tanda Awal Anda Mempunyai Kolesterol Tinggi

Tanda-tanda Awal Anda Mempunyai Kolesterol Tinggi

Orang yang memiliki kolesterol tinggi biasanya tidak menunjukkan apa-apa gejala dan mereka hanya menyedarinya apabila keadaan sudah kritikal seperti terkena serangan jantung ataupun strok.Ketika ini kolesterol sudah membentuk plak dalam arteri darah tubuh hingga menyebabkan aliran darah jadi tersumbat seterusnya menyebabkan serangan jantung ataupun strok. Sebab itu ianya dipanggil 'SILENT KILLER'.

Namun terdapat tanda-tanda awal kolesterol tinggi yang dilihat atau dirasai oleh pesakit. Ada dua tanda awal yang sangat mudah dikenalpasti di peringkat awal.

Tanda-tanda Awal Anda Mempunyai Kolesterol Tinggi


Tanda-tanda Awal Anda Mempunyai Kolesterol Tinggi

Tanda-tanda Awal Anda Mempunyai Kolesterol Tinggi - Kaki Berasa Kebas dan Semut-semut


1. Kaki Mudah Kebas Dan Semut-semut
Kaki mudah kebas dan semut-semut. Ini adalah kerana darah bergumpal menyebabkan peredaran darah menjadi tidak lancar di bahagian kaki.



Tanda-tanda Awal Anda Mempunyai Kolesterol Tinggi

Tanda-tanda Awal Anda Mempunyai Kolesterol Tinggi - Mudah Letih Dan Cepat Mengantuk


2. Mudah Letih Dan Cepat Mengantuk
Peningkatan kolesterol menyempitkan pembuluh darah seseorang dan mungkin juga menutupnya disebabkan oleh timbunan plak kolesterol di arteri. Ini menyebabkan aliran darah ke otak terhalang membuatkan cepat mengantuk.

Testimoni Omega Guard Shaklee Untuk Kolesterol Tinggi


Tanda-tanda Awal Anda Mempunyai Kolesterol Tinggi

Tanda-tanda Awal Anda Mempunyai Kolesterol Tinggi - Bacaan Kolesterol Mak Makin Terkawal Dengan Omega Guard


"Omega Guard adalah pilihan saya kerana ..

Emak - semenjak mak mula amalkan Omega 3 , mak kata senang nak ambil darah sebab OMEGA cairkan darah. Dan bacaan kolesterol dan darah tingginya pun semakin terkawal"

Puan Haslina Md Khatib




Nak cuba Omega Guard Shaklee untuk mak ayah korang? Boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sini. InsyaAllah kak shima sedia membantu.

Continue Reading

Tuesday, 13 November 2018

4 Tips Memilih Supplemen Minyak Ikan Berkualiti Tinggi

Kita semua memang disarankan kerap mengambil hidangan berasaskan ikan setiap minggu sekurang-kurangnya 2 - 3 hidangan seminggu bagi memastikan bekalan EPA & DHA mencukupi.

Tapi berapa ramai yang makan ikan setiap hari? Selain faktor kesegaran ikan, ramai juga yang was-was mengenai risiko pencemaran yang terdapat dalam ikan biasa. Menyedari kepentingan minyak ikan pada tubuh, ramai yang beralih mengambil supplemen sebagai jalan penyelesaian.

Tips Memilih Minyak Ikan Yang Berkualiti

1. Pilih Syarikat Supplemen Yang Berkualiti


4 Tips Memilih Supplemen Minyak Ikan Berkualiti Tinggi

Tips Memilih Minyak Ikan Yang Berkualiti : Pilih Syarikat Yang Berkualiti



Tidak semua minyak ikan adalah sama.Cari syarikat yang boleh anda percayai dan mempunyai sejarah pengeluaran produk yang berkualiti.

2. Pilih Minyak Ikan Yang Benar-benar Tulen


4 Tips Memilih Supplemen Minyak Ikan Berkualiti Tinggi

Tips Memilih Minyak Ikan Ynag Berkualiti: Pilih Ketulenan Dan Keselamatan


Proses Penyulingan Molekul adalah proses di mana ikan diletakkan dalam keadaan vakum. Ini bagi membolehkan ia mendidih pada suhu yang lebih rendah untuk melindunginya dari rosak.

Ini bagi memastikan EPA dan DHA boleh dipisahkan dari logam berat, yang membolehkan toksin disingkirkan.

3. Pilih Minyak Ikan Yang Diperbuat Dari Ikan Kecil


4 Tips Memilih Supplemen Minyak Ikan Berkualiti Tinggi

Tips Memilih Minyak Ikan Yang Berkualiti : Pilih Minyak Ikan Yang Dihasilkan Dari Ikan Kecil


Minyak ikan yang diambil dari ikan kecil mempunyai jumlah bioakumulasi toksin yang rendah 


4. Pilih Syarikat Yang Mempunyai Bekalan Jangka Masa Panjang


4 Tips Memilih Supplemen Minyak Ikan Berkualiti Tinggi

Tips Memilih Minyak Ikan Yang Berkualiti : Pilih Syarikat Yang Bertanggungjawab Terhadap Kelangsungan Populasi Ikan


Sebuah syarikat yang bertanggungjawab akan memastikan saiz populasi dan had tangkapan ikan dipatuhi serta tidak melakukan penangkapan ikan pada masa pembiakan bagi memastikan bekalan jangkamasa panjang sentiasa mencukupi.


Boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sini. InsyaAllah kak shima sedia membantu.



Continue Reading

Friday, 9 November 2018

Promosi Shaklee 11.11.2018

Promosi Shaklee 11.11.2018


Sempena tarikh cantik 11.11.2018 , Shaklee juga tidak ketinggalan menawarkan promosi luar biasa pada hari Ahad ini



Promosi Shaklee 11.11


2 x CoqTrol = RM 264 (jimat RM 32)

  • Energy Booster
  • Kesuburan Suami Isteri
  • Kulit Cantik


Promosi Shaklee 11.11.2018 - Coq Trol Plus


2 x GLA = RM 162 (jimat RM 20)

  • Kesuburan Wanita
  • Kulit Glowing
Promosi Shaklee 11.11.2018

Promosi Shaklee 11.11.2018 - Gla Complex


2 x Carotomax = RM 137 (jimat RM 17)

  • Kesihatan Mata
  • Antioksidan

Promosi Shaklee 11.11.2018

Promosi Shaklee 11.11.2018 - Carotomax




YOUTH Night & Day Cream RM 406 (jimat RM 50)

YOUTH Moisturizer SPF 50 UVA UVB + Night Cream 

Promosi Shaklee 11.11.2018

Promosi Shaklee 11.11.2018 - Youth Moisturiser + Youth Night Cream



Nak rebut peluang jugak promosi Shaklee 11.11.2018? Boleh hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sini. InsyaAllah kak shima sedia membantu.






Continue Reading

Friday, 2 November 2018

Promosi Shaklee November 2018

Promosi Shaklee November 2018

Alhamdulillah kita dah menginjak ke bulan November untuk tahun ini. Lagi 2 bulan nak masuk tahun baru 2019. Cepatnya kan masa berlalu.

Jom kita tengok apa yang menarik dari Shaklee untuk bulan November.

PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER 2018

1. SET KECANTIKAN YOUTH



Promosi Shaklee November 2018

Youth Shaklee 



Yeay! Promosi Youth dilanjutkan lagi. Bestnya tentang promo ini adalah beli mana-mana Set Youth akan dapat FREE YOUTH TRAVEL BAG yang sempoi.



Promosi Shaklee November 2018

Youth Travel Bag  



Promosi Shaklee November 2018

Promosi Youth


2. PROMOSI OMEGA GUARD


Promosi Shaklee November 2018

Promosi Omega Guard


Ada 2 pilihan jika korang nak beli Omega Guard bulan ini 

  • Beli 2 botol Omega Guard dapat diskaun5%
  • Beli 6 botol Omega Guard dapat FREE 1 botol , FREE POSTAGE plus dapat CASH BACK 5% dari belian

Boleh beli Omega Guard time promo ini sebab jimat dan boleh kongsi dengan keluarga atau rakan-rakan sekerja.


3. PROMOSI SHAKLEE BABY

Promosi Shaklee November 2018

Promosi Shaklee Baby

Promosi Shaklee November 2018

Promosi Shaklee Baby


Beli mana-mana produk dalam Shaklee Baby leh dapat diskaun. Beli set pun boleh.


Jom rebut promosi bulan November ini. Boleh dapatkan harga lagi jimat dengan jadi ahli Shaklee.


Untuk sebarang pertanyaan boleh contact kak shima yer. Hubungi kak shima di 0122043175 atau klik sini. InsyaAllah kak shima sedia membantu.


Continue Reading