Wednesday, 24 February 2021

Testimoni Kebaikan ResV Shaklee

 ResV merupakan penemuan revolusi terbaru dari Shaklee. Mula dipasarkan di Malaysia pada Mac 2020, ia direka secara saintifik untuk kesihatan dan kehidupan yang lebih bertenaga.

Bagi mereka yang selalu letih dan memerlukan energy booster, boleh amalkan ResV Shaklee setiap hari. Ia berfungsi mempercepatkan penghasilan mitokondria yang penting dalam dalam menjana tenaga tubuh.

Apakah itu Resv Shaklee? 

ResV Shaklee : Manfaat, Keistimewaan Dan Testimoni 

Testimoni Kebaikan ResV Shaklee
Testimoni Kebaikan ResV Shaklee


Alhamdulillah sejak consume ResV tenaga lain macam. Kalau makan malam tak terus tidur , mata cerah je boleh stay up. Kalau makan waktu siang badan rasa bertenaga boleh buat banyak kerja dan tak rasa penat. Alhamamdulillah tak ada lagi mengantuk waktu siang.


Testimoni Kebaikan ResV Shaklee
Testimoni Kebaikan ResV Shaklee

Alhamdulillah, saya dah guna ResV 5 botol. Apa yang paling membantu adalah :

  1. Tenaga - Saya ganti puasa dengan ResV , masyaAllah bertenaga seperti hari biasa. Tak letih langsung , tak melepek dan tak rasa lapar.
  2. Ulser - di bahagian mulut mudah kecut dan kurang rasa sakit. Pengambilan ResV bersama air masak yang cukup, 3 hari dah hilang ulser.
  3. Kulit - kulit saya nampak ketara lebih cerah dan sihat. Liang pori lebih mengecil. Pengambilan bersama Youth dan Collagen membantu dapat effect kulit cantik dengan lebih cepat.

Testimoni Kebaikan ResV Shaklee
Testimoni Kebaikan ResV Shaklee


Alhamdulillah selepas Vivix botol ke 6 dan ResV botol ke 7 Aliya dapat Shaklee effect :
  1. Tenaga - masa berpantang tak rasa penat macam berpantang anak pertama. Kerja 12 jam langsung tak mengantuk. Ambil ResV sebelum tidur, bangun badan rasa segar
  2. Loss / maintain weight - dapat berat asal sebelum pregnant sampai sekarang
  3. Kulit sekata dan tak kusam - belum habis sebotol Vivix tengok cermin kulit dah cerah. Pengambilan dengan supplemen lain collagen / ESP / Vitamin C membantu dapat kulit yang cerah & lebih sekata.

Bulan ini ada Promosi ResV-Vix Set . Setiap belian akan dapat :
  • FREE Membership
  • Nikmati diskaun 20% dari harga runcit dan boleh terus beli pada harga ahli
  • FREE Postage
Boleh beli sendiri di sini - Beli dan join ahliAtau ingin dapatkan produk Shaklee yang lain atau sebarang pertanyaan mengenai Shaklee ? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog :)


4 comments:

  1. good utk org preggy.. ok boleh suggest :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang preggy tak boleh ambil ResV , Atie. Orang berpantang boleh ambil hehehe

      Delete
  2. Adik Fiza tengah guna produk Shaklee sekarang. Tapi, Fiza lupa produk apa. So far, period dia dah kembali normal. Baguslah Shaklee ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Rasanya adik Fiza ambil GLA Complex. Ia bantu regularkan period hehehe

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.