Tuesday, 28 May 2019

Testimoni ESP + Vitamin C Puan Akma


Bila kena chicken pox, memang haru dibuatnya
Lebih-lebih lagi kena kat muka

Parut-parut merah kat muka memang tak boleh nak sorok dah
Memang masa ini rasa malu je nak jumpa orang

Alhamdulillah bertemu jodoh dengan ESP + VITAMIN C
#Protein ESP dan #vitaminC bantu repair kulit yang rosak dari dalam

Hasil konsisten makan dua-dua ini setiap hari selama 3 bulan
Akhirnya muka pulih balik malah lebih berseri-seri

Alhamdulillah syukur
Terima kasih Pn Akma kerana sudi kongsi






Ada masalah parut dan kulit jugak?
Jom kak shima bantu 
www.wasap.my/60122043175


Continue Reading

Monday, 27 May 2019

Testimoni Full Set Youth Puan Yna




Testimoni Full Set Youth Puan Yna

Testimoni Full Set Youth Puan Yna

Setahun yang lalu en.suami berbesar hati belikan Puan Yna Full Set YOUTH. Saja buat suprise untuk Puan Yna yang dah lama impikan guna Youth Skincare yang 100% vegan. 100% dari bahan semulajadi. Tiada bahan terlarang. Tidak menggunakan sebarang bahan kimia dari haiwan.

Alhamdulillah selepas setahun kulit muka Puan Yna bertambah cantik. Liang pori makin halus. Jeragat semakin hilang dan eye bag pun dah kurang. Terkejut tengok perubahan yang beliau dapat. Yelah!Jeragat kan memang payah nak hilang.

Yang bestnya set YOUTH yang en asben beliau hadiahkan itu masih ada baki lagi. Wow! Memang jimat. Untung sangat!

Anda juga boleh untung juga bila buat belian YOUTH bulan ini. Ada DOUBLE PROMO tau.


Promosi YOUTH Starter Set





 Diskaun 10%
 FREE Membership RM65
 FREE Postage RM10
 FREE YOUTH Skin Care Guide
 FREE Discover Beauty Within Paper Bag








 Dapat FREE Travel Set 🧳
 FREE Membership RM65
 FREE Postage RM10
 FREE YOUTH Skin Care Guide
 FREE Discover Beauty Within Paper Bag
 Dapat Cash Back 

Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai produk YOUTH, boleh hubungi kak shima dengan klik gambar di bawah.





Continue Reading

Thursday, 23 May 2019

Testimoni Full Set YOUTH Puan Nadiah Suhaidi



Testimoni Full Set YOUTH Puan Nadiah Suhaidi

Testimoni Full Set YOUTH Puan Nadiah Suhaidi

"Gambar kiri setahun lepas.

Beria tau. Nak jalan-jalan kat Melaka masa tu. Pakai foundation dan bedak Mary Kay. Belah kanan gambar semalam, pakai Moisturizer SPF 50 Youth je. Lama dah tak berbedak apatah lagi ber foundation. Bibir pun pakai Faraa Lip Butter je. Macam ni la selalu kalau nak keluar.

Dua-dua lighting mengadap sliding door waktu cerah. Tiada filter. Ya saya kulit sawo matang, tak cerah macam suami saya. Dia dari kecik-kecik dulu memang putih.

Sejak Februari 2018 haritu Nad start guna Youth. Secara peribadi, Nad rasa lega takyah pakai foundation atau bedak untuk keluar. Sebab senang nak solat lepastu. Tak perlu tonyoh muka lagi untuk remove foundation.

Moisturiser YOUTH ni pun skali dengan sunscreen yang tak perlu remove dengan oil cleanser atau oil-based makeup remover. Cukup bilas dengan air saja sebab tak waterproof. InshaAllah sangat-sangat wudu’ friendly.

So far Nad guna YOUTH 8 bulan, semua baru habis kecuali Moisturizer SPF 50 dia dan Radiance C+E yang biji-biji emas tu tak habis-habis lagi.

Gambar kanan tu actually ada jerawat kat pipi kanan. Maybe sebab kurang minum air. Tapi cepat kecut. Yang pipi belah kiri tu bekas jerawat tapi cepat sangat pudar parut bila apply Radiance C+E tu. Serius!

Yang bestnya YOUTH ni, bukan je baiki kulit jerawat jeragat semua tu, tapi muka jadi up jugak tau. Yang U shape jadi V shape. Banyak dah testimoni. Sebab Youth dah dikaji dapat bantu masalah SAGGING (kekenduran),"


Perkongsian Puan Nadiah di Facebook peribadinya


Bulan Mei ini ada DOUBLE PROMOSI YOUTH

 Starter Set - less 10%
 Full Set - dapat FREE Travel Set 🧳
Dua-dua boleh dapat harga ahli

Promosi bakal berakhir hujung bulan ini.

Berminat nak cuba YOUTH skincare Shaklee, boleh hubungi kak shima dengan klik gambar di bawah :)



Continue Reading

Tuesday, 21 May 2019

Info Produk : Nutriferon


Assalamualaikum.

Hari ini kak shima nak kongsikan dengan semua tentang Nutriferon, produk yang dah lama menghilang kini kembali ada stok :)

Info Produk : Nutriferon

Info Produk : Nutriferon



Apa Itu NUTRIFERON?

Nutriferon adalah supplemen yang bertindak sebagai penggalak kepada sistem imun badan @ immune booster. Ianya dihasilkan selepas melepasi satu set ujian saintifik yang yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan , prestasi dan keberkesanan.



Siapakah pencipta NUTRIFERON?

Ahli imunologi yang terkenal di dunia , Dr Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo pada tahun 1954. Setelah menguji beratus sebatian semulajadi melalui kajian dan penyelidikan beliau selama 40 tahun maka terhasillah NUTRIFERON dari empat campuran unik elemen semulajadi. Campuran unik ini telah menunjukkan peningkatan dalam pengeluaran interferon tubuh.

Apa pula Interferon ?

Interferon adalah bahan semulajadi yang dihasilkan oleh setiap sel badan dan ianya hanya aktif bila dijangkiti oleh mikrob, virus, sel kanser dan lain-lain. Dalam bahasa mudahnya, interferon membantu melindungi tubuh dari serangan penceroboh asing yang boleh melemahkan tubuh.



Info Produk : Nutriferon

Info Produk : Nutriferon


Bahan Utama NUTRIFERON

NutriFeron adalah sebatian proprietari eksklusif esktrak emapat tumbuhan yang diperolehi daripada biji labu, bunga Saffflower, biji plantago dan bunga Japanese Honeysuckle.

  • Ekstrak biji labu ( Cucurbita Moschata ) mendorong pengeluaran  inteferon semulajadi di dalam tubuh. Dan juga sebagai penentang radikal bebas yang menjadi penyebab utama kanser
  • Bunga Safflower (Carthamus tinctorius) mendorong pembangunan makrofaj, sejenis sel darah putih yang akan memusnahkan virus dan kuman
  • Biji Plantago (Plantage asiatica) mengandungi bahan kimia yang dipanggil polisakarida yang diguna untuk merangsang sel-sel imun.
  • Bunga Japanese Honeysuckle ( Lonicera Japonica ) digunakan dalam perubatan Asia. Baik untuk melawan pencerobohan virus dan kuman. 

Info Produk : Nutriferon
Bahan Utama NutriFeron


Info Produk : Nutriferon

Info Produk : Nutriferon


Kebaikan NutriFeron Shaklee

  • Meningkatkan sistem imun badan dalam masa 3 hari. Kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu merangsang dan meningkatkan keseluruhan sistem imun badan dengan menghubungkan pembunuh semulajadi dalam badan untuk tindakan T-sel, B-sel dan macrophage

  • Melawan sel kanser dan tumor. Interferon semulajadi mengandungi polisakarida aktif yang meransang dan mengaktifkan immunoglobulin untuk melawan tumor dan sel-sel kanser. Juga, ia boleh mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi.

  • Melindungi dari influenza. NutriFeron mampu mengimbangi sistem imun badan terhadap alahan alam sekitar dan pencemaran udara, berkesan melindungi tubuh dari kemudaratan dari pelbagai virus dan mikrob ( demam, selsema, alahan, keradangan dan influenza )

  • Melambatkan penuaan formula unik NutriFeron merangsang pengeluaran macrophage dalam usaha untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman pesat. Oleh itu, sel-sel menjadi lebih sihat.

  • Mengurangkan gejala PMS - NutriFeron terbukti secara klinikal telah mengurangkan gejala yang disebabkan oleh ketidakseimbangan endokrin sistem iaitu menstrual cramps, sakit belakang, tender breasts, jerawat, keresahan, masalah tidak dapat tidur dan mood swing.


    • Meringankan tekanan dan kelesuan - membantu mengatasi kelesuan yang disebabkan oleh kebimbangan, tekanan, keletihan dan gaya hidup aktif.


    Siapa yang perlukan NutriFeron

    • Mereka yang kerap demam, selsema, batuk
    • Mereka yang ingin mengekalkan prestasi sistem imun mereka di tahap yang maksimum
    • Meraka yang tak suka makan vitamin A, C dan E dalam bentuk tablet
    • Mereka yang berumur, yang mudah terdedah kepada kekurangan imuniti
    • Mereka yang ada masalah alergi dan eczema
    • Mereka yang kerap “travel” atau “outstation”
    • Mereka yang sering stress /hidup dalam tekanan
    • Mereka yang gaya hidupnya tidak/kurang aktif


    Apa kata pengguna NutriFeron?


    Testimoni Nutriferon

    Testimoni Nutriferon




    Testimoni Nutriferon

    Testimoni Nutriferon



    Berminat nak cuba Nutriferon , boleh hubungi kak shima dengan klik gambar di bawah :)






    Continue Reading

    Thursday, 16 May 2019

    Tips Minum 8 Gelas Air Kosong Di Bulan Puasa






    Bila tiba bulan puasa, ramai yang ngadu susah nak cukupkan minum air kosong 8 gelas sehari. Di sini kak shima kongsikan macam mana nak cukupkan minum air kosong 8 gelas sehari.

    Tip Minum 8 Gelas Air Kosong Di Bulan Puasa

    Tip Minum 8 Gelas Air Kosong Di Bulan Puasa


    Cara minum adalah :
    • 1 gelas selepas bangun sahur
    • 1 gelas selepas sahur
    • 1 gelas selepas azan Maghrib
    • 1 gelas selepas solat Maghrib
    • 1 gelas selepas makan berat
    • 1 gelas selepas solat Isyak
    • 1 gelas selepas solat Terawih
    • 1 gelas sebelum tidur
    Alhamdulillah cukup dah minum 8 gelas air untuk hari ini. Ini tak termasuk air bandung, air katira, air tebu dan air-air yang sama dengannya. Hanya air masak/air coway/air cuckoo/air mineral sahaia yang diambilkira.

    Moga bermanfaat untuk semua :)

    Continue Reading

    Wednesday, 15 May 2019

    6 Cara Mengatasi Ketidakselesaan Semasa Berpuasa




    Setiap kali berpuasa, memang berbeza cabaran atau ketidakselesaan yang kita hadapi. Namun di sini kak shima senaraikan 6 cabaran yang selalu kita hadapi dan cara mengatasinya.



    1. Ketidakhadaman ( Pedih Ulu Hati )

    6  Cara Mengatasi Ketidakselesaan Semasa Berpuasa

    6  Cara Mengatasi Ketidakselesaan Semasa Berpuasa

    Sewaktu berpuasa, walaupun perut kita tidak menerima makanan namun ianya boleh merembeskan asid yang digunakan untuk mencerna makanan apabila kita terfikir tentang makanan atau menghidu makanan. Ini sekaligus boleh mengundang rasa pedih ulu hati dan kembung perut.

    Bagaimana nak atasinya :
    • Makan secara sederhana
    • Mengelak makanan berminyak dan pedas
    • Elakkan makanan yang tinggi kafein ( kopi , teh , minuman soda dan lain-lain )
    • Soya dapat membantu meneutralkan asid dalam perut dan esofagus. Kandungan lemak dalam soya juga rendah maka protein soya merupakan pilihan yang lebih selamat untuk sesiapa yang mengalami maslah gastrik.



    2. Sembelit


    6  Cara Mengatasi Ketidakselesaan Semasa Berpuasa

    6  Cara Mengatasi Ketidakselesaan Semasa Berpuasa

    Kurangkan minum air, pengambilan banyak makanan diproses dan kurang serat semasa berbuka dan sahur boleh menyebabkan sembelit.

    Bagaimana nak atasinya? :
    • Mengambil air yang mencukupi semasa sahur dan iftar
    • Mengekalkan pengambilan makanan yang tinggi dengan serat beserta buah-buahan dan sayur-sayuran
    • Mengekalkan pergerakan usus yang normal dengan Herb-Lax julap semulajadi



    3. Letih / Lesu

    6  Cara Mengatasi Ketidakselesaan Semasa Berpuasa

    6  Cara Mengatasi Ketidakselesaan Semasa Berpuasa

    Rasa letih , lemah dan tidak bertenaga di bulan puasa adalah disebabkan kandungan gula dalam darah yang kurang dari paras normal. 

    Bagaimana nak atasinya ? :

    • Tingkatkan tenaga dan tahap hidrasi dengan minuman Performance Drink, Vitamin B dan CoEnzyme Q10
    • Rancang makanan untuk sahur dan iftar anda dengan mengambil makanan yang memberikan tenaga berpanjangan seperti Protein Soya ESP



    4. Sakit Kepala

    6  Cara Mengatasi Ketidakselesaan Semasa Berpuasa

    6  Cara Mengatasi Ketidakselesaan Semasa Berpuasa


    Kurang tidur, perut lapar dan dehidrasi akan menyebabkan kita boleh sakit kelapa. Ianya akan bertambah teruk bila cuaca panas terik 

    Bagaimana cara nak atasinya ?:
    • Dapatkan rehat yang cukup dan tidur yang berkualiti. Ini bagi membolehkan anda berasa lebih segar ketika bangun sahur
    • Pastikan anda mengambil Protein Soya ESP untuk tenaga yang berpanjangan dan rasa kenyang yang lebih lama
    • Hidrat dan tingkatkan tenaga dengan Performance Drink membekalkan gabungan unik elektrolit



    5. Dehidrasi

    6  Cara Mengatasi Ketidakselesaan Semasa Berpuasa

    6  Cara Mengatasi Ketidakselesaan Semasa Berpuasa


    Bagaimana nak atasinya ?:
    • Berada di persekitaran yang sejuk
    • Elakkan makanan masin contohnya ikan masin, jeruk dan makanan ringan yang masin. Garam meningkatkan keadaan dehidrasi badan
    • Minum Performance Drink minuman ideal yang menghidrat dan membekalkan tenaga untuk memastikan anda kekal cergas.



    6. Pertambahan Berat badan dan Obesiti


    6  Cara Mengatasi Ketidakselesaan Semasa Berpuasa

    6  Cara Mengatasi Ketidakselesaan Semasa Berpuasa



    Bagaimana nak atasinya? :
    • Makan secara sederhana
    • Mengawal dan mendisplinkan diri untuk mengamalkan pemakanan sihat
    • Mengurangkan jurang nutrisi dengan Meal Shakes yang membekalkan 19 vitamin dan mineral penting
    • Mengambil Lecithin pengemulsi lemak semulajadi

    Moga bermanfaat untuk semua :)





    Continue Reading

    Sunday, 12 May 2019

    Tips Sahur Buatkan Kita Kenyang Di Bulan Ramadhan



    Tips Sahur Buatkan Kita Kenyang Di Bulan Ramadhan

    Tips Sahur Buatkan Kita Kenyang Di Bulan Ramadhan


    Alhamdulillah kita semua kini berada di dalam bulan Ramadhan Al-Mubarak. Di bulan puasa ini kita sering berlebihan semasa berbuka dan sering mengabaikan juadah pada waktu sahur.

    Tahukah anda makanan pada waktu sahur boleh membuatkan anda bertenaga dan tidak lapar di bulan puasa ini? Bagaimana nak pilih makanan untuk tujuan ini ?

    Jom kita tengok makanan yang baik untuk diamalkan yang boleh buatkan kita tidak lepek menunggu waktu buka.



    1. Ambil Sumber Protein

    Menurut pakar pemakanan Prof Madya Dr Hamid Jan Jan Mohamed, protein adalah nutrien makro yang membantu dalam pelbagai fungsi tubuh seperti pertumbuhan jisim otot.

    Struktur protein yang kompleks akan melambatkan pencernaan sekaligus memberikan rasa kenyang yang lebih lama. 

    Sumber paling senang untuk diambil waktu sahur adalah susu soya, telur , dan kekacang. Boleh pilih ikut tempoh penyediaan sumber protein yang dipilih.



    2. Serat

    Pilih makanan yang tinggi kandungan seratnya kerana serat menjadi kunci yang melambatkan pencernaan. Makanan yang berserat juga akan menahan insulin yang bertindak membawa masuk glukosa  ke dalam sel , daripada dirembeskan terlalu cepat dan banyak. Ini akan membantu menstabilkan penghadaman.

    Contoh-contoh serat adalah buah-buahan, kekacang dan oat 

    3. Air Yang Mencukupi

    Semasa sahur, pastikan pengambilan air yang mencukupi. 

    Macam mana nak buat tu? 3 - 5 gelas air diagihkan secara berperingkat dari awal sahur hingga ke akhir sahur.

    Elakan dari mengambil garam berlebihan dalam makanan atau minuman berkafein seperti kopi kerana ianya bersifat diuretic yang akan menyebabkan tubuh kita cenderung menyingkirkan air dari badan melalui air kencing. Ini akan mengakibatkan kita mudah berasa dahaga ketika berpuasa.



    Tips untuk kekal kenyang dan bertenaga lebih lama ketika berpuasa



    Tips Sahur Buatkan Kita Kenyang Di Bulan Ramadhan

    ESP + CINCH SHAKE MIX sumber protein Shaklee



    Untuk terus bertenaga hingga ke petang bulan puasa ini , kak shima suka cadangkan sumber protein ESP dan CINCH SHAKE. Dua-duanya ini minuman berprotein dan mempuyai serat yang tinggi.


    • ESP - sumber protein yang lambat dicerna di samping ESP mempunyai indeks glisemik yang rendah , jadi ia akan buatkan kita rasa kenyang dan bertenaga untuk tempoh yang lama.

    • CINCH SHAKE MIX - seperti ESP , CINCH SHAKE MIX kaya dengan protein dan mempunyai indeks glisemik yang rendah. Ia ada 3 perisa yang sedap vanilla, coklat dan cafe latte. Ia lengkap dengan serat dan multivitamin bagi menampung kekurangan nutrisi semasa kita berpuasa.


    Berminat nak cuba produk ESP & CINCH SHAKE MIX , boleh hubungi kak shima dengan klik gambar di bawah





    Continue Reading

    Wednesday, 8 May 2019

    Koleksi Testimoni Collagen Powder


    Koleksi Testimoni Collagen Powder

    Koleksi Testimoni Collagen Powder 
    Setelah hampir setahun menghilang, Collagen Powder kini mula dijual mulai 15 April yang lepas.

    Kak shima kongsikan testimoni para pengguna Collagen Powder yang berpuas hati dengan kesan postitif Collagen Powder.

    Koleksi Testimoni Collagen Powder

    Koleksi Testimoni Collagen Powder 

    Kulit muka Puan Nadiah Suhaidi kelihatan lebih cerah berbanding dulu dengan hanya 2 minggu penggunaan Collagen Powder Shaklee 




    Koleksi Testimoni Collagen Powder

    Koleksi Testimoni Collagen Powder 
    Sunburn yang dialami oleh Puan Nana Macarona semasa bercuti di luar negara hilang selepas sebulan mengamalkan Collagen Powder secara konsisten setiap hari. Alhamdulillah beliau sangat gembira dengan kulit muka beliau yang baru.


    Koleksi Testimoni Collagen Powder

    Koleksi Testimoni Collagen Powder 
    Puan Hasifah ada masalah jerawat yang susah nak hilang di muka. Jadi beliau teruja ingin mencuba Collagen bila melihat ramai yang berjaya mendapat kulit yang flawless selepas amalkan Collagen Powder.

    Pada awal penggunaan kolagen, beliau kurang berpuas hati disebabkan kesan yang dirasai hanya sedikit. Namun setelah 3 minggu penggunaan, muka beliau makin bebas jerawat dan parut hilang pun makin hilang. Alhamdulillah.






    Untuk sebarang pertanyaan mengenai Collagen Powder, boleh hubungi kak shima dengan klik gambar di bawah yea.









    Continue Reading

    Promosi Shaklee Mei 2019



    Promosi Shaklee Mei 2019

    Promosi Shaklee Mei 2019



    Promosi Shaklee Mei 2019

    Promosi YOUTH Intensive Treatment and Repair Set


    1. Promosi YOUTH Intensive Treatment and Repair Set

    Yeay! Alhamdulillah promosi YOUTH Intensive Treatment and Repair Set ini dilanjutkan lagi hingga 31 Mei 2019.

    Siapa yang layak rebut promosi ini ?

    • Yang memang dah jadi ahli
    • Yang keahliannya sudah expired
    • Yang belum pernah jadi ahli 
    Menariknya dengan setiap pembelian Full Set YOUTH ini, korang bakal dapat secara PERCUMA YOUTH Travel Set & Travel Case yang SUPER CUTE.



    Seterusnya buat bulan Mei ini , Shaklee menawarkan Promosi Jom Shaklee buat korang dah lama intai-intai nak jadi ahli Shaklee.

    Ada 3 Set yang ditawarkan oleh Shaklee 
    • YOUTH WelcomeSet
    • Vivix Welcome Set
    • Daily Essesntial Welcome Set


    2. Promosi YOUTH Welcome Set


    Promosi Shaklee Mei 2019

    Promosi YOUTH Welcome Set


    Bagi pengguna baru yang ingin mencari set penjagaan yang berasaskan sumber semulajadi, boleh cuba bulan ini sebab Shaklee mengadakan promosi khas untuk pengguna baru.

    Harga biasa untuk set YOUTH ini adalah RM850. Kini anda mampu milikinya dengan hanya RM612. Jimat sebanyak RM68.

    Di dalam set ini ada :

    • YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
    • YOUTH Perfecting Toner
    • YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50
    • YOUTH Advanced Night Cream ( Light )
    Kelebihan YOUTH Starter Set ini ialah :
    • Diskaun 10% dari harga ahli biasa (jimat RM 68)
    • Cashback RM 29
    • FREE Membership (jimat RM 65)
    • FREE Postage (jimat RM 10)
    • FREE Discover Beauty Within Paper Bag yang ekslusif

    3. Promosi VIVIX Welcome Set




    Promosi Shaklee Mei 2019

    Promosi VIVIX Welcome Set


    Promosi Vivix memang sentiasa dinantikan oleh penggemar Vivix sebab ianya memang lebih murah dari harga biasa dan harga ahli.

    Kelebihan Vivix Welcome Set ini ialah:
    •  Diskaun 15-20% dari harga runcit (jimat RM 190)
    • Diskaun 10% dari harga ahli biasa (jimat RM 76)
    • Cashback RM 34
    • FREE Membership (jimat RM 65)
    • FREE Postage (jimat RM 10)
    • FREE Vivix Paper Bag yang ekslusif


    Vivix sesuai diamalkan oleh semua golongan dari remaja hingga warga emas kerana ianya sangat bagus untuk kesihatan menyeluruh.


    4. Promo Daily Essential Welcome Set


    Promosi Shaklee Mei 2019

    Daily Essential Set Welcome Set


    Ada 6 produk dalam Daily Essential Welcome Set ini
    • ESP
    • Vivix
    • Omega Guard
    • Vitamin B Complex
    • Vitalea-Iron
    • Vitamin C Plus
    Untuk anda yang ingin memulakan bisnes dengan Shaklee, boleh grab set ini. Rasai keberkesanannya dan boleh berkongsi pengalaman tersebut bersama ahli keluarga dan rakan-rakan.


    Kelebihan Daily Essential Welcome Set ini ialah:
    • Diskaun 15-20% dari harga runcit (jimat RM 202)
    • Diskaun 10% dari harga ahli biasa (jimat RM 82)
    • Cashback RM 36
    • FREE Membership (jimat RM 65)
    • FREE Postage (jimat RM 10)
    • FREE Vivix Paper Bag yang ekslusif
    5. Promosi Set Selamat Berpuasa



    Promosi Shaklee Mei 2019

    Beli 2 MealShakes dapat diskaun 10%  Harga RM 216



    Promosi Shaklee Mei 2019

    Mealshakes membantu anak supaya mudah berpuasa

    Promosi Shaklee Mei 2019

    Mealshakes kaya dengan 19 vitamin dan minerals 


    Promosi Shaklee Mei 2019

    Beli 2 Cinch Shake Mix Chocolate dapat diskaun 10% Harga RM 326.25


    Promosi Shaklee Mei 2019

    Beli 2 Cinch Vanilla + Cinch Latte dapat diskaun 10%  Harga RM 326.25


    Promosi Shaklee Mei 2019

    Beli 2 Cinch Shake Mix dapat diskaun10%. Harga RM236.25 sahaja

     Untuk info, Cinch Shake Mix ada 3 perisa iaitu Vanilla, Coklat dan Cafe Latte.


    Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai promosi bulan ini, boleh hubungi kak shima dengan klik gambar di bawah yea :)














    Continue Reading