Tuesday, 11 May 2021

Promosi Shaklee Mei 2021


Promosi Shaklee Mei 2021
Promosi Shaklee Mei 2021

Promosi Shaklee Mei 2021 | Hari ini dah 28 Ramadhan 1442H. Lusa kita semua akan menyambut Hari Raya Aidilfitri, hari kemenangan selepas sebulan berpuasa. Walaupun tak boleh menyambutnya bersama keluarga tersayang, namun kita semua masih boleh menyambutnya dengan tenang , betul tak? Alhamdulillah syukur.

Bila nak raya, mesti semuanya nak baru dan cantik. Baju baru, kasut baru diserikan lagi dengan wajah yang cantik pasti hati berbunga sambut hari raya 

K. Kak shima nak share Promosi Shaklee Mei 2021 special untuk anda yang pentingkan penjagaan kulit wajah berasaskan bahan-bahan semulajadi agar tampil berseri, cantik dan awet muda.

Baca juga : 

Promosi Shaklee Mei 2021

Bulan ini Shaklee mempromosikan Youth Skincare Shaklee sesuai dengan tema ' Sama-sama Cantik Beraya'

Beli Youth Starter Pack yang ada 4 produk ini
✅ Youth Cleanser
✅ Youth Toner
✅ Youth Moisturizer SPF 50
✅ Youth Night Cream

Add on mana-mana produk Youth, Shaklee akan beri Beg D'Daun secara PERCUMA. Cantik dan besar beg ini. 

Promosi Shaklee Mei 2021
Cantik dan besar Beg D'Daun ini

Promosi Shaklee Mei 2021
Ciri-ciri Beg D'Daun


Promosi Shaklee Mei 2021
Promosi Youth Starter Set + Clay Mask

Promosi Shaklee Mei 2021
Promosi Youth Starter Set + Hydrating Mask

Promosi Shaklee Mei 2021
Promosi Youth Starter Set + Restoring Eye Treatment

Promosi Shaklee Mei 2021
Promosi Youth Starter Set + Moisture Lock Day Cream

Promosi Shaklee Mei 2021
Promosi Youth Starter Set + Night Cream ( Rich )

Promosi Shaklee Mei 2021
Promosi Youth Starter Set + Serum

Promosi Shaklee Mei 2021
Promosi Youth Starter Set + Radiance C + E

Baca juga : 


Dengan setiap pembelian set promosi, anda layak dapat :

✅ FREE Membership ( worth RM35 )
✅ FREE Postage ( worth RM10 )

Boleh pilih mana-mana set ikut keperluan kulit anda. Nak beli loose pun boleh :)

Nak cuba Youth Skincare Shaklee ? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog :)

Untuk dapatkan lebih penjimatan, boleh mendaftar sebagai ahli dengan  klik di sini untuk cara daftar ahli Shaklee.




























14 comments:

  1. Semoga ada yang berminat untuk membeli..

    ReplyDelete
  2. selamat menyambut hari raya buat shima, maaf zahir batin dari saya sekeluarga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya jugak buat syaz sekeluarga. Maaf zahir batin :)

      Delete
  3. Selamat hari raya!

    Jom join Giveaway Raya 2021 - Duit Raya by Bola Katok.

    https://bolakatok.blogspot.com/2021/05/giveaway-raya-2021-duit-raya-by-bola.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya.

      Terima kasih sebab sudi jemput kak shima join giveaway :)

      Delete
  4. beg dia tu lawo... selamat hari raya

    ReplyDelete
  5. monthly promotion shaklee ni kan, bgos tul

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah tiap2 bulan insyaAllah ada monthly promotion :)

      Delete
  6. wahh banyak promotion.. best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best nard bila byk promotion camni 🥰🥰

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.