Tuesday, 15 June 2021

Testimoni Set Kurus Shaklee : Dapat Berat Badan Idaman

Testimoni Set Kurus Shaklee : Dapat Berat Badan Idaman
Testimoni Set Kurus Shaklee : Dapat Berat Badan Idaman

" Jemput guna. My shaklee effect. Cinch shake paling suka sekali tahun ni start consume cinch. Banyak inchloss dan makan pun dah control sikit.

Berjaya ke nombor 5 di depan. Alhamdulillah. Sampai sekarang dah sebulan dah sejak capai 59 tu,maintain  je. Syukur sangat tak rebounce ( takde yoyo effect).

Ena penasi orangnya. Tidak pasti ada tak word tu. Memang suka makan nasi. 4-5 kali sehari boleh lagi. Perjuangan ena . Bila makan nasi 1-2 kali je. Most of the time 1kali je sehari sejak 2 bulan terakhir ni. 

Bila kurangkan nasi. Berjaya turun. Pastikan amek cinch /ESP. Kalau x memang cepat lapar. Ini ena dah terbiasa ini. Bangun kul 5 tadi.Sampai sekarang tidak makan lagi."

Cadangan set kurus:

Cairkan lemak ( bakar) :
Omega  guard 
Lecithin 

Detox (buang) :
Vivix 
Herb lax 
Alfalfa

Ena amek vivix je.

Protein ( membina) :

Cinch shake ( vanilla /latte/choc)
ESP

Ena amek semua ni plus Life Shake Elderberry

Tingkatkan metabolisme:

Cinch Tea Mix

Ena ambil Energizing tea elderberry (dapat percuma untuk leader je- belom masuk pasaran malaysia lagi)



Testimoni Set Kurus Shaklee : Dapat Berat Badan Idaman
Testimoni Set Kurus Shaklee : Dapat Berat Badan Idaman
 

Ingin kurangkan berat badan macam Puan Ena jugak? Boleh hubungi kak shima di 012-2043175 atau klik sahaja ikon whatsapp di sebelah kiri blog :)

Untuk dapatkan lebih penjimatan, boleh mendaftar sebagai ahli dengan klik di sini untuk cara daftar ahli Shaklee.






14 comments:

  1. Nampak perbezaan ketara la heheh bagus lah kurus tanpa pil

    ReplyDelete
  2. terbaik set kurus shaklee ni :)
    lena konsisten dan semangat!

    ReplyDelete
  3. Wahhhh menariknya dapat kuruskan badan

    ReplyDelete
  4. sy dah susut 10kg slps kena covid pd bln ramadhan lps... kurus secara semulajadi. huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu +ve covid 19, hilang deria rasa memang salah satu simptom. Boleh buat kurus sebab tak lalu makan huhuhu

      Delete
  5. Pernah try esp..mmg berat turun..bilaa lockdown nii mmg tak minum. Kite yg tukang masak kite jugak tukang mkn.. minum esp kng double protein pulak kn. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jenuh jugak kalu kita yang masak kita jugak tukang makan. Time lockdown ini dapur mmng tempat paling banyak kita check in hehehe

      Delete
  6. banyak kg turun..diet & displin, inshaaAllah, berjaya!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen blog kak shima. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul nanti :)

Penafian

#Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee yang dikongsi di laman ini BUKAN bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan apa jenis penyakit masalah kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu

#Maklumat di blog shimajelani.blogspot.com adalah untuk rujukan umum semata. Terima Kasih.